Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Een trendy wandlamp en een chique pendelarmatuur koop je bij Led Online

LED wandlampen, de collectie van Led Online zit er vol mee. We beschrijven de Lusso up down voor je. Het is een echte eyecatcher deze stijlvolle muur ledlamp. In de aluminium behuizing zitten twee 330 Lumen leds. Ze geven mooi strijklicht naar boven en beneden. De Lusso is IP65 gecertificeerd. Dit betekent dat je ‘m dus ook in vochtige ruimtes (de badkamer, het washok, de garage en de carport) kunt ophangen. Met een dipswitch geef je de kleurtemperatuur aan. Die gaat van 3000 Kelvin oftewel warm wit licht via 4000 Kelvin (natuurlijk wit licht) naar 5700 Kelvin (koud wit licht). Deze duurzame ledlamp is leverbaar in zwart, grijs en wit. Kun je niet kiezen? Schaf er gewoon 3 aan, ze komen zeker weten van pas.

Op het gebied van LED pendelarmaturen is er tegenwoordig van alles mogelijk. Twee ontwerpen die je veel ziet zijn de langwerpige, smalle box lamp en het grote, bolvormige armatuur. Eerstgenoemde komt goed van pas boven eet- en / of werktafels. De tweede is multifunctioneel. De een hangt een bolvormige lamp midden in de woonkamer, de ander in de slaapkamer en weer een ander geeft ‘m een plekje in de hal. De zwarte Burano is een voorbeeld van een led hanglamp in de vorm van een balk. Dit zijn de afmetingen: 1430 bij 45 bij 78 mm. De lamp geeft over de hele lengte licht af en dat maakt ‘m geschikt voor bijvoorbeeld kantoor- en vergaderruimtes. De lichtopbrengst in Lumen is 3850. Het energieverbruik is 30 Watt. De lamp is afgewerkt met een nette, zwarte poedercoating-laag. Navetta is de naam van een stoere, sterke hanglamp van gegoten aluminium. Het is een krachtige lamp dankzij de Philips led SLM & driver 3000 Lumen lichtbron. Hierbij heb je de keuze uit drie kleurtemperaturen. Dezelfde drie als we hierboven beschreven bij de Lusso. Maar let op: in dit geval wordt het dus één van de drie in plaats van alle drie gecombineerd.

https://ledonline.nl