Artikel Depot
Image default
Cadeau

Speciale geschenken voor collega’s en hem

Jarenlang hebben jullie een bureau en de helft van de dag gedeeld en nu is het grote moment aangebroken: Je favoriete collega, baas of een collega krijgt promotie en verlaat je werkhol! Aan de ene kant ben je blij voor hem en aan de andere kant komt er een weemoedig gevoel naar boven. Een nieuw tijdperk breekt aan en de vertrouwde structuren die een groot deel van ons beroepsleven uitmaken, zijn verleden tijd. Uw collega denkt er ongetwijfeld net zo over en daarom moet u hem of haar gelukkig maken. Het geschenk moet uw collega eraan herinneren hoe fijn uw tijd was en tegelijkertijd moed en vertrouwen uitstralen op zijn of haar nieuwe werkplek. Het is goed als je hem mist. Maar vergeet niet dat hij alleen ergens anders werkt en niet is gestorven. Dus onthoud je van te sterke uitingen van verdriet. Wat dacht u van een praktische thermo mok, zodat uw collega altijd zijn favoriete koffie op het werk heeft? Of een korte reis om hem de kans te geven van zijn laatste vakantie met u te genieten? Blader eens door onze last minute geschenken voor mannen en vind het juiste cadeau om uw afscheid of een aanstaande verjaardag op een passende manier te vieren.

Simpel gezegd, mannencadeaus: of het nu gaat om kerstcadeau-ideeën voor avonturiers. gepersonaliseerde geldcadeaus of een kerstgeschenkset van bierflessen – wij bieden u kerstcadeau-ideeën voor mannen die de kinderdromen van de heren zullen doen uitkomen. Misschien een waardebon voor een lasergame-ervaring voor onvergetelijke momenten – of kaartjes voor een thuiswedstrijd van de favoriete club van een man – u vindt vast een opvallend geldcadeau met gravure of een kerstcadeau dat een glimlach zal toveren op het gezicht van uw vriend of echtgenoot. Een kleinigheidje als kerstgeschenk voor uw geliefde, zoals een mini biertje of een delicatessen geschenkmand, zorgt voor stralende ogen en vreugde. Vind hier uw kerstgeschenk, biergeschenk, geldgeschenk of een mannenset zoals een karaf met bijpassende whiskyglazen. Verras uw geliefde met een romantisch mannencadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een jubileum. Wij wensen u een prachtig cadeau-geef moment!

Kijk eens naar leuke dingen zoals mannenverzorging of een verrassende man box.