Artikel Depot
Image default
Cadeau

MoYu 3x3x3 WeiLong GTS 3M

De mijne weer, we zijn blij met de bovenste kubus! Dit keer was het MoYu 3x3x3 WeiLong GTS 3M. Wat is er nieuw in? Ten eerste is het een innovatief systeem voor het aanpassen van kubussen. Nu kunt u met een speciale schroevendraaier de veerspanning afstellen, zodat u de kubus absoluut gelijkmatig kunt afstellen.

Bovendien heeft Myu 3x3x3 WeiLong GTS 3M kleine zijkanten, waardoor het comfortabeler is om de kubus vast te houden tijdens de montage. Daarnaast zijn de hoezen verbeterd, nu is de kans dat ze uitvallen nihil. De magneten zijn sterker geworden, maar ze zijn perfect voor dit specifieke model.

De pakketbundel is aanzienlijk uitgebreid: naast de algemene stijlvolle verpakking is de kubus verborgen in een transparante doos die verandert in een standaard. Binnenin vind je ook een boekje met verzamelkaarten en instructies, evenals alles wat je nodig hebt om de puzzel aan te passen.

De mijne produceerde geen stickerkubus meer, dus de puzzel is alleen in kleur verkrijgbaar. De derde versie kan nauwelijks prodo worden genoemd – Meer informatie over

 

kubus kopen

 

https://breinbrekers.be