Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

Gezonder leven met Kruiden, Wereld Kruiden Box….

Gezonder met Kruiden

De Wereld Kruiden Box van Voedingsdeskundige is een samengestelde box van 4 kruiden en verkrijgbaar van de verschillende landen en werelddelen. Met toevoegen van kruiden door voeding zul je je een stuk gezonder voelen. De kuiden zijn biologisch.

In Nederland wordt vaak heel veel zout aan gerechten toegevoegd. Maar wist je dat dat helemaal niet zo gezond is en dat we maar 6 gram zout per dag nodig hebben? In Nederland zitten we daar ver overheen en dit zorgt voor volksziektes zoals verhoogde bloeddruk, hartziekten, diabetes enzovoort.

Waan je je in Oosterse sferen

Door andere kruiden te gebruiken krijg je een heerlijke geur en smaakt, bijvoorbeeld door toevoeging van res-el-hanout, basilicum, knoflook of Kurkuma. Deze kruiden helpen aan een betere gezondheid. Ze zijn heerlijk door de rijst, vleesgerechten maar je kan ze tevens in een smoothei of door de yoghurt mengen.

Een gezonde kruid hierbij is Eiwit proteine, voor bodybuilders en sporters die aan spieropbouw werken is een eiwit poeder proteine kruidenbox samengesteld. Hier aan toegevoegd is Hennep proteine. 

Biologische wereldse kruiden

De kruiden zijn allemaal biologisch en de er zijn verschillende boxen verdeeld over verschillende werelddelen en landen. Wil je Spaans, Jamaicaans of Oosters koken? Dat kan want in die kruidenbox zul je specifieke kruiden vinden wat in die betreffende landen veelal gebruikt wordt.

Rijk aan Vezels, Mineralen en Vitaminen

De Biologische kruiden zitten vol met mineralen, vitaminen en vezels en is dus goed voor ons lichaam. Veel kruiden werken ontstekingsremmend, zorgen voor een betere darmflora, helpt bij het verlagen van de bloeddruk, werkt goed bij artritis, helpt bij een opgezwollen maag. Veel mensen staan er niet bij stil dat veel kruiden geneeskrachtig werken.

Je waant je op vakantie

Alleen al door de geur die je tegemoet komt bij het openen van de kruidenzakjes waan je je meteen op vakantie in een ver tropisch oord. Proef de Griekse sfeer of je staat op een oosterse markt, of de cairibische geur maakt het direct lekker warm.

Heerlijk toch…met deze samengestelde kruidenbox hoef je niet meer na te denken wat je moet kopen. 

Waarom deze Kruidenbox aanschaffen?

  • 4 samengestelde kruiden
  • Proef oosterse of tropische sfeer
  • Biologische kruiden
  • Een positieve werking op je gezondheid
  • Verschillende Kruiden boxen
  • Lekker door de Yoghurt, Smoothie of voeding
  • Voordelig
  • Ideaal om te experimenteren

Niet meer de deur uit, bestellen vanuit huis en binnen 2 werkdagen is de kruidenbox bij je afgeleverd. In de webshop van www.voedingsdeskundige.nl

https://www.voedingsdeskundige.nl/product/matcha-poeder-basic-biologisch-1-kg/

Gerelateerde artikelen

Meest populaire voorgerechten in Nederland

Ideaal in de keuken de Wereld Kruiden Box

Brood bakken in je eigen keuken