Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Kleding van het merk Garcia

Ben je op zoek naar leuke comfortabele vrouwenkleding? Denk dan eens aan merk Garcia. Het van oorsprong Italiaanse merk is opgericht in 1977 werkt samen met Nederlandse ontwerpers. Het merk staat voor denim fashion met een betaalbaar prijskaartje.

Ze begonnen met het ontwerpen en verkopen van jeans voor ieder lid van de familie, maar tegenwoordig hebben ze een breed assortiment van t-shirts, jassen, jurkjes of basic items. Nog steeds kun je er niet alleen terecht voor dameskleding, maar ook voor herenkleding of voor kleding voor kinderen. Zo bestaat de dameslijn uit kleding met een vrouwelijke pasvorm, die zowel comfortabel als netjes is, terwijl de herenkleding casual en stoer is.

Garcia is een stoer merk en het merk staat garant voor comfortabele kleding die je gemakkelijk met alles kunt combineren. Daarnaast hebben de ontwerpers zich geïnspireerd op vrijheid, ze vinden dat iedereen zelf moet weten wat hij of zij doet en om sterk in je schoenen te kunnen staan heb kleding nodig waarin jij je comfortabel, goed en zelfverzekerd voelt. Daarom is de dameskleding van dit merk niet alleen comfortabel, maar ook verleidelijk, modern en romantisch. Zo sluiten de jeans prachtig om het lichaam en vind je er nauw aansluitende jurkjes, T-shirts met duidelijke taille en stoere parka’s in de collectie.

De dameskleding van Garcia is stoer, kleurrijk en opvallend. Zo vind je er een T-shirt in een vrolijke bloemenprint, een jasje met een geruit patroon of een stoere effen denim jeans. Een ander kenmerk van dit kledingmerk is dat ze veel items in haar collectie heeft die zowel eenvoudig te combineren zijn als fashionable zijn. En dat is prettig, want zo kun je gemakkelijk met een paar basics eindeloos variëren met verschillende T-shirts of vesten. Denk bijvoorbeeld aan een effen roze top voor dames met een lichtblauw broek of een rode blazer met een zwart-wit gestreept singlet. Met de kleding van dit merk voel jij je niet alleen top, maar kom je ook nog eens goed voor de dag.

Garcia kleding koop je natuurlijk bij Sans-online.