Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

Ideaal in de keuken de Wereld Kruiden Box

Een Kruiden Box met daarin 4 verschillende kruiden is de ideale manier om het eten mee te bereiden. De Wereld Kruiden Box is zo samengesteld dat je niet hoeft na te denken welke kruiden je allemaal moet gaan aanschaffen. Handig toch? De Wereld Kruiden box is eveneens een boost voor je gezondheid die je tevens door je voeding bereid.

Wereldkruiden op Biologische wijze

De samengestelde kruiden zijn allemaal biologisch en de er zijn verschillende boxen verdeeld over de werelddelen en landen. Of je nou Surinaams, Oosters of Spaans wilt koken… in de box tref je specifieke kruiden aan die in de betreffende landen gebruikt worden in de keuken.

Je waant je meteen in een ander land door de geur van de kruiden, alsof je op vakantie bent.

Kruiden en gezondheid

In Nederland wordt vaak heel veel zout aan gerechten toegevoegd. Maar wist je dat… we maar 6 gram zout per dag nodig hebben? In Nederland wordt veel meer gebruikt en dit zorgt voor nare volksziektes zoals hart- en vaatziektes, hoge bloeddruk, diabetes.

Door te experimenteren met andere kruiden krijg je een heerlijke geur en smaakt, bijvoorbeeld door toevoeging van res-el-hanout, basilicum, knoflook of Kurkuma werkelijk fantastisch. Deze kruiden helpen aan een betere gezondheid. Ze zijn heerlijk door de rijstgerechten, vleesgerechten maar je kan ze tevens in de soep of door de yoghurt mengen.

Een gezonde kruid hierbij is Eiwit proteine, voor de fitnessers en sporters die aan spieropbouw werken is de eiwit poeder proteine box samengesteld. Hier aan toegevoegd is Hennep proteine. 

Rijk aan Vezels, Mineralen en Vitaminen

De Biologische kruiden zitten vol met mineralen, vitaminen en vezels en is dus goed voor ons lichaam. Veel kruiden werken ontstekingsremmend, zorgen voor een betere darmflora, helpt bij het verlagen van de bloeddruk, werkt goed bij artritis, helpt bij een opgezwollen maag. Veel kruiden werken geneeskrachtig en dat is wel een leuk weetje toch?

Je waant je op vakantie

Alleen al door de geur die je tegemoet komt bij het openen van het kruidenpakket waan je je meteen in het buitenland. Proef de Spaanse sfeer of je staat op een oosterse markt, of de cairibische geur maakt het meteen een stuke vrolijker en warmer.

Heerlijk toch…met deze samengestelde kruidenbox heb je meteen de kruiden die je nodig hebt en hoef je niet meer na te denken.

Voordelen van de Wereld Kruiden Box

  • 4 samengestelde kruiden
  • Proef de buitenlandse sfeer
  • Biologisch
  • Hebben een positieve werking op je gezondheid
  • Diverse Kruiden boxen
  • Voordelig
  • Ideaal om te experimenteren

Niet meer de deur uit, bestellen vanuit de luie stoel en binnen 2 werkdagen is de kruidenbox bij je afgeleverd. In de webshop van www.voedingsdeskundige.nl

https://www.voedingsdeskundige.nl/winkel/