Artikel Depot
Image default
Mode en Kleding

Je kinderkamer inrichten – hoe en wat?

Een kinderkamer inrichten is voor veel moeders een geweldige beleving. Struinend op het artikel spreken we met Elle, moeder van twee en parttime interieurontwerpsters. ‘’We gaan binnenkort een kinderkamer inrichten van onze jongste zoon’’, vertelt ze. ‘’Hij wordt binnenkort 2 jaar oud en het is sowieso tijd voor een juniorbed. Daarom richten we de gehele kamer opnieuw in’’.

Van wie is de kinderkamer?

‘’We richten de kamer in van onze zoon Tim. We hebben een nieuw bed nodig voor komende jaren en toen wilde we direct de gehele kamer aanpakken’’.

Voor welke interieurstijl voor de kinderkamer heb je gekozen? 

“Een beetje Scandinavisch, maar ook een beetje modern. Hout is prachtig om terug te laten komen in een kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan een bedje en een speelhoek met houten voorwerpen. Verder vind ik het ook mooi om kleuren te gebruiken die goed passen in een kinderkamer, zoals blauw, grijs, oud roze en roest voor een rustige en mooie look. Daarnaast is het ook super leuk om een thema aan te brengen in de kinderkamer.’

Wat zijn je favoriete merken? 

‘’Een aantal leuke merken waar ik vaak naar zoek zijn: Olli Ella, Oliver Furniture, Ferm Living, Numero 74, Camomile London, Liewood, Tellkiddo en Fabelab. Het is ook zeker de kunst om artikelen te vinden van kleine designers. Zo creëer je echt iets unieks!’’

Kinderkamer inspiratie opdoen?

Inspiratie vinden voor je kinderkamer kan lastig zijn. In dorpen en steden vind je tegenwoordig veel verschillende kids concept stores. Deze winkels zijn perfect om leuke artikelen te vinden van minder bekende merken. Daarnaast zie je ook direct hoe de artikelen matchen met elkaar. Verder zijn er online ook talloze webshops te vinden met unieke artikelen. Zoek op Google naar een bekend merk en bekijk welke resultaten naar voren komen. Vaak is dat een goede start om leuke winkels tegen te komen met de mooiste artikelen.

https://www.littledreamers.nl/