Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Met een mooi naambordje van De Naambordensite is jouw woning helemaal af

Heb je een nieuwe woning en is deze helemaal naar jouw zin en stijl ingericht? En wil je nu de buitenkant van jouw woning ook nog jouw persoonlijke touch geven? Dit kan je bereiken met een naambord naast de voordeur. Niet alleen jouw stijl komt hiermee mooi naar voren, je bent ook nog eens beter vindbaar voor de postbode en pakketbezorger.

Bij De Naambordensite kan je naambordjes in alle varianten bestellen. Wat jouw smaak en persoonlijke stijl ook is, wij hebben voor jou een bordje op maat. Omdat je bij ons het lettertype, de kleur en het materiaal van het naambord geheel zelf kunt invullen zal je bij ons zeker weten jouw perfecte naambord kunnen scoren. We hebben zeer veel verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. En bij elk materiaal kan je ook weer alle kanten op qua stijl.

Kant en klaar of zelf ontwerpen

We hebben kant en klare naamborden in het assortiment. Maar je kunt ook voor kiezen om een naambord totaal zelf te ontwerpen. Bij elk naambord staat aangegeven of het mogelijk is om zelf aan de slag te gaan met het ontwerp.

Alle naamborden die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en vanzelfsprekend allemaal geschikt voor buiten. Elk naambord wordt met het bijbehorende bevestigingsmateriaal door ons geleverd. En die levering gaat in de meeste gevallen zeer snel. Vaak heb je het bordje al twee dagen na jouw geplaatste bestelling binnen! Heb je onze schilder opdracht gegeven om een afbeelding op jouw naambord te plaatsen? Dan moet je natuurlijk iets meer geduld hebben tot het bordje binnen komt. Bijna alle naamborden laten wij zonder bezorgkosten bij jou aan huis leveren. Heb je een erg groot of zwaar naambord bestelt? Dan vragen wij een kleine vergoeding op de verzendkosten.

RVS is een veel gekozen materiaal

Een zeer populair bordje is het naambordje van RVS. Dit is ook niet heel gek aangezien RVS een ijzersterk materiaal is. De weersinvloeden tasten het bordje niet aan en je hebt er erg weinig onderhoud aan. Met een RVS naambord haal je een modern naambord in huis met een strakke vormgeving. Dit bordje past goed bij de meeste woningen, zeker aan een nieuwbouwhuis komt het perfect tot zijn recht. Alle RVS naamborden worden door ons binnen enkele dagen gemaakt en snel  bij je thuis bezorgd.

https://www.denaambordensite.nl/

Gerelateerde artikelen

Waar opletten bij het vervoeren van goederen

Woningontruiming in verband met huurachterstand

Wat is een daily paper? Kledingadvies Amsterdam is er voor u