Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Tijdelijk een koffiemachine huren

Wanneer je tijdelijk een koffiemachine wil huren dan komen er waarschijnlijk wel een aantal vragen in je op. In dit artikel geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Vragen wanneer je een koffiemachine gaat huren?

Wil je een machine die werkt op verse koffiebonen en verse melk?

Er zijn meerdere manieren om koffie te maken. Je kunt gemalen koffie gebruiken of vriesdroog (instant). Beide opties zijn interessant omdat ze goedkoop zijn en omdat je snel koffie kunt zetten. Echter, koffie die gezet wordt door koffiebonen te malen blijft te beste koffie die er is. Verser kan immers niet. Ga je dus voor snel en goedkoop of ga je voor kwaliteit? Voor alle opties hebben wij een geschikte koffiemachine.

 

Wat moet ik zelf regelen?

 

Wanneer je een koffiemachine huurt dan hoef je niets zelf te regelen. Als jij laat weten waar je de koffiemachine wilt hebben staan, dan doen wij de rest. We beschikken over meerdere soorten machines. De meest populaire koffiemachines, zijn degene die alleen een stroompuntje nodig hebben (normale 230v stekker). Ze hoeven dus niet aangesloten te worden op de waterleiding en hierdoor zijn ze extra mobiel. Deze koffieapparaten staan namelijk op een meubel waar een groot watervat in zit. Hierdoor kun je wel 100 koffies maken zonder dat je water hoeft bij te vullen. Handig toch?

 

Hoeveel kost het om een koffiemachine te huren?

Dit is afhankelijk van meerdere facturen. Wil je er ook een meubel bij? Wil je dat wij ook de koffie en ingrediënten verzorgen, of doe je dat zelf? Hoe lang wil je de machine huren? Kortom, een boel vragen voordat we een scherpe prijs kunnen geven. Bel daarom even met 0882035100 of mail naar tim@barcompany.nl en je krijgt een gratis, vrijblijvend advies.

 

Wat is de minimale en de maximale huurperiode?

Je kunt onze koffiemachines al huren vanaf 1 dag! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in koffie oplossingen voor evenementen.

 

Welke koffie krijg ik?

 

Je mag je eigen koffie gebruiken. Wil je dat wij de koffie verzorgen, dan mag je er vanuit gaan dat dit een heerlijke koffie is, die je niet iedere dag drinkt. Onze koffie wordt ook geschonken in luxe restaurants en wordt gebrand bij Brinks Coffee Roasters. Proeven? We sturen je graag een sample op.

 

Zijn jullie duur?

 

In een woord; nee! Sterker nog, we garanderen je de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.

 

Meer vragen

Mocht je nou meer of andere vragen hebben over een koffiemachine huren, kijk dan snel op de website van barcompany.nl

 

https://www.barcompany.nl/