STORE MANAGER FASHION

Jouw verantwoordelijkheden

Voor onze klanten is Hays Retail een snelgroeiende deelnemer in de streetwear / urban kledingsector en zoekt winkelmanagers voor winkels in Antwerpen.

Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de algemene werking van de winkel. Als verantwoordelijke voor deze winkel moet je een team van ± 10-15 mensen coördineren. Je stelt duidelijke doelen en motiveert en begeleidt het team om deze te bereiken. Elke dag moet u de gegevens en KPI’s van de winkel analyseren en de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de gestelde doelen worden bereikt. Je analyseert het koopgedrag van de klant (aantal winkelbezoekers en effectieve kopers, gemiddeld koopgedrag, gemiddeld aantal producten, etc.). Op basis van deze indicatoren weet u welke acties moeten worden ondernomen om ervoor te zorgen dat de vereiste winkelomzet consistent wordt gehaald of overschreden!

Jouw profiel

Geschikte kandidaten hebben minimaal 2 jaar ervaring als winkelmanager of grootwinkelassistent winkelmanager / floormanager.

  • Je bent volledig bekend met de werking en het proces van de winkel.
  • Je hebt ervaring met het managen van teams en weet hoe je moet communiceren met verschillende soorten persoonlijke gegevens, vooral met studenten aan het begin van de carrière van een verkoper.
  • Je kunt gepassioneerd zijn door streetwear door relevante ervaring in de branche, of je wilt je aansluiten en je ontwikkelen in de branche.
  • Je bent stressbestendig en zelfverzekerd.
  • Je neemt graag veel verantwoordelijkheden op je en werkt graag in een jonge en dynamische omgeving.
  • Je bent flexibel en bereid om de meeste zaterdagen te werken.

Ons aanbod

Onze opdrachtgever stelt je voor een zware taak in een internationaal snelgroeiend team dat bekend is onder jongeren. Het salaris is inclusief competitief salaris, bonussen op basis van omzet, maaltijdcoupons, groepsverzekering, personeelskortingen, etc.


https://www.vindazo.be/keywords/store-manager.html