Artikel Depot
Image default
Winkelen

Nieuwe elektrische boilers van Wesen hebben het hoogst haalbare energielabel gekregen.

Nieuwe elektrische boilers van Wesen hebben het hoogst haalbare energielabel gekregen.

De allernieuwste elektrische boilers van Wesen, zijn nu allen voorzien van energielabel A/B door gebruik van nieuwe technoligieën.
En is hiermee een van de meest energiezuinige boilers op dit moment.

We zijn inmiddels hard onderweg naar de aanstaande energietransitie. Door bewust te kiezen voor duurzaam alternatief voor je gasboiler; een elektrische boiler dus, maak je al een groot verschil. En door te kiezen voor een elektrische boiler van Wesen te kiezen maak je de stap nog iets groter, want deze boiler is zeer energiezuinig en heeft zodoende dus een energielabel A/B gekregen. 

Ook over het design is nagedacht, het is een mooi, strak en clean ontwerp geworden. Met een geringe diepte van slechts 27 cm past de boiler meestal gewoon in een keukenkastje, of hang de boiler gewoon in het zicht, want lelijk zijn deze boilers allerminst.

 

 

 

De elektrische boilers van Wesen hebben nu twee cilidrische tanks en in elke tank zit een eigen verwarmingselement. Hierdoor is er minder warmteverlies, een super snelle opwarmtijd zonder dat dit extra energie kost en er is minder menging met het inkomende koude water.

De Wesen ECO is heeft een interactief bedieningspaneel, een slimme thermostaat (deze thermostaat houdt je huishoudgewoontes bij en speelt zodoende in op je verbruik). Bovendien is de boiler enorm simpel in gebruik. 

De boilers van Wesen zijn horizontaal of verticaal te plaatsen en is bedoeld voor gebruik van je douche-, bad en kraanwater.

De elektrische boilers zijn eenvoudig zelf te installeren of vraag het aan de plaatselijke loodgieter. Ze worden geleverd met een muurbeugel, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. Een drukregelaar is eenvoudig bij te bestellen, ideaal als u bijvoorbeeld in een flat woont waar de druk nooit constant is. 
De drukregelaar zorgt ervoor dat de ingaande waterdruk in je woning gelijk blijft.

 

Deze, en andere elektrische boilers, maar ook elektrische cv’s vind je op de website van elektrischeboiler.eu 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/