Artikel Depot
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een geweldig boek voor de startende ondernemer

Ben je klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Dan is dit boek voor dienstverlenende ondernemers precies wat je nodig hebt. Geschreven door Arvid de Windt, een succesvolle ondernemer en Ziglar Certified Trainer, biedt dit boek een schat aan informatie en inspiratie voor elke startende ondernemer.

Arvid de Windt, geboren in 1982, studeerde ‘Small Business en Retail Management’ en heeft een ondernemers-DNA dat door zijn bloed stroomt. Hij specialiseerde zich in 17de-eeuwse bruidsfotografie en creëerde een succesvolle onderneming die meerdere internationale prijzen heeft gewonnen.

In zijn boek deelt Arvid zijn ervaringen en levenslessen, en moedigt hij lezers aan om te genieten van het leven. Hij deelt een prachtig verhaal van toen hij 12 was en op vakantie was in de Verenigde Staten. Daar, bij de Niagarawatervallen, was een verrekijker waar je met een kwartje een paar minuten kon turen naar de overkant. Het uitzicht was prachtig, maar net op het moment dat zijn vader wilde kijken, was de tijd om. De memorabele woorden van zijn vader kwamen spontaan op: “Pofferdomme, is het kwartje erdoor.” Dit verhaal dient als een herinnering om te genieten van het leven, want voor je het weet is het voorbij.

Arvid’s boek is niet alleen een inspirerende leeservaring, maar ook een praktische gids. Hij maakt gebruik van de beproefde methodes van Zig Ziglar, de motivational goeroe uit de VS, om obstakels in het leven te overwinnen. Deze methodes zijn nu ook in het Nederlands beschikbaar, dankzij Arvid’s certificering als Ziglar Certified Trainer.

Het boek bevat ook een hoofdstuk over ‘doelen stellen’, een methode die alleen door Ziglar Certified Trainers mag worden gegeven. Deze methode is beschikbaar als workshop en seminar onder de naam ‘Goal Setting and Achievement’.

Als aanvulling op zijn eigen inzichten, raadt Arvid ook andere boeken aan die hem inspiratie hebben gegeven voor zijn bedrijf. Deze boeken variëren van klassiekers zoals ‘How to Win Friends and Influence People’ van Dale Carnegie en ‘Think and Grow Rich’ van Napoleon Hill, tot moderne werken zoals ‘The Purple Cow’ van Seth Godin.

Dit boek is een must-read voor elke startende ondernemer. Het biedt niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips, maar ook inspiratie en motivatie om je dromen na te jagen en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

https://ditisgoud.nl