Artikel Depot
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boeken over het Christendom met bidden als thema

Bidden is een woord dat ook door niet-gelovigen in de mond wordt genomen. ‘Voor iets of iemand bidden’ staat bij het brede publiek gelijk aan ‘het beste hopen’, maar van het ‘echte’ bidden is daarbij geen sprake. Wanneer je christelijk bent, gebruik je het woord bidden om God te verzoeken, te danken of aan te roepen. Hoe je dit precies doet, daar bestaan geen handleidingen voor. De boekhandel Kok Boekencentrum, zowel verkoper als uitgever, voert een ruim aantal aan boeken over het Christendom en het gebed.

Leren bidden kan op elk moment

Het grootste deel van de christenen bidt dagelijks. Anderen doen dit vooral bij belangrijke levensgebeurtenissen. Bidden is van belang voor de relatie tussen jou en God. Je vertelt Hem over je gedachten, de situaties waarin jij je bevindt, de doelen die je nastreeft en de zorgen die je bezighouden. Er is geen goed of fout moment om te beginnen met bidden of te leren bidden.

Titels op het gebied van bidden

Bij verkoper en uitgever Kok Boekencentrum, die zich enkel focust op boeken over het Christendom en zich op dit gebied marktleider mag noemen, zijn standaard tal van titels verkrijgbaar die bidden als thema hebben. Uiteraard houdt de uitgever nieuwe titels en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat de uitgever altijd kan inspelen op de huidige behoeften van het publiek. Momenteel is de titel Bidden kun je leren van Anne van Olst erg geliefd.

Boeken over het Christendom en bidden zijn voor iedereen

Kok Boekencentrum geeft niet alleen boeken over het Christendom uit, maar ook tijdschriften en gedichtenbundels. De boeken zijn geschikt voor personen voor wie de Bijbel en christelijke tradities van belang zijn, maar ook voor niet-gelovigen die meer willen weten. De uitgever bestaat al meer dan honderd jaar en heeft een ongekende kennis op het gebied van het Christendom, maar ook religie in het algemeen. Het boekencentrum werkt nauw samen met kerken en andere christelijke organisaties. Ben je benieuwd geworden? Bezoek de website dan snel en ontdek het aanbod.