Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Extra hulp bij het huishouden

We werken steeds meer, waardoor we steeds minder tijd hebben voor het huishouden. Vaak werkt de vrouw parttime zodat ze de helft van de tijd het huishouden kan regelen, maar ook dit komt steeds minder vaak voor. Er wordt dus vaak een schoonmaakster gezocht voor het huishouden. En dat heeft vele voordelen.

 

Waarom een schoonmaakster

Er wordt vaak een schoonmaakster gezocht omdat de taken in het huishouden te veel worden. Als je alleenstaand bent en fulltime werkt of samenwoont maar je werkt alle twee fulltime, dan blijft er weinig tijd over voor het huishouden. En laten we dan ook heel eerlijk zijn. We hebben stiekem geen zin om het huishouden te doen in dat beetje vrije tijd dat we over hebben. Soms voelt het alsof we alles niet goed onder controle hebben, dat we niet goed genoeg kunnen plannen en het onze eigen schuld is dat het huishouden op een laag pitje staat. Niks is minder waar. We hebben genoeg dingen om ons druk over te maken, hoe mooi is het als het schoonmaken daar niet een van is. Wil jij graag wat meer genieten van je vrije tijd maar toch een mooi schoon huis. Ga dan vooral opzoek naar een schoonmaakster.

 

Hoe vind je een geschikte schoonmaakster?

Er wordt vaak een schoonmaakster gezocht bij grote bedrijven die al bekend zijn. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar deze schoonmaaksters werken vaak in loondienst. Als schoonmaakster verdien je in loondienst niet bijzonder veel. Als je graag wilt dat jouw schoonmaakster genoeg verdient dan kun je beter een zelfstandige schoonmaakster zoeken. Dit kan makkelijk via Schoonmaakkaart. Je kunt hier schoonmaaksters vinden die zich in jouw buurt aanbieden. Je kunt met ze in contact komen en vragen stellen voordat jij ze aanneemt. Zo heb je een mooi overzicht van de schoonmaaksters die beschikbaar zijn en kun je ook zelf iemand kiezen waarmee jij een klik hebt. Via een schoonmaakbedrijf krijg je vaak gewoon iemand aangewezen. Het hoeft ook helemaal niet duurder te zijn dan een schoonmaakbedrijf. Bij een schoonmaakbedrijf gaat een deel van het uurtarief naar het bedrijf zelf terwijl een zelfstandige schoonmaakster hetzelfde uurtarief kan vragen en er meer aan overhoudt.

 

 

https://schoonmaakkaart.nl/schoonmaakster-gezocht/