Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Ben je toe aan verandering in jouw woonkamer of keuken? Met deze tafel zit je goed.

Ben je toe aan verandering in jouw woonkamer of keuken? Met deze tafel zit je goed.

Wanneer je voor een lange tijd in jouw woning woont, kan het zijn dat je op een gegeven moment klaar bent met verschillende meubels in jouw woning. Dit kan bijvoorbeeld ook bij een tafel zijn. Wat overigens jouw eettafel kan zijn, maar ook de tafel in jouw woonkamer. Om echt iets unieks toe te voegen aan jouw woning, kan je denken aan een epoxy tafel, iets wat de laatste tijd steeds vaker voorkomt oftewel een trend wordt. Wat nou precies een epoxy tafel is en in welke soorten en maten ze verkrijgbaar zijn, wordt je allemaal duidelijk wanneer je verder leest. Zo creëer je weer nieuw leven in jouw woning door een echte eyecatcher.

Wat is een epoxy tafel en welke tafel is hiervoor geschikt?

Epoxy is een soort kunsthars. Wanneer je dit bij het vervaardigen van een tafel toevoegt, kan je uitkomen tot hele mooie en met name unieke exemplaren. Dit omdat door de epoxy laag geen enkele tafel hetzelfde is. Hiermee zorg je er dus voor dat jij echt iets unieks toevoegt aan jouw meubilair. Maar welk soort tafel is hier nou voor geschikt? Omdat de epoxylaag de tafel zo uniek maakt, kan het dus op elke houten tafel worden gedaan. Dit kan gaan van eettafels tot vergadertafels en bijzettafels. Door de epoxylaag krijgt het boomstam tafelblad een mooie glans met verschillende kleuren waardoor de tafel een echte eyecatcher wordt in jouw woning. Daarnaast is het ook mogelijk om deze epoxy tafels op maat te laten maken, zodat de tafel ten alle tijden in jouw woning past.

Zowel een ideale oplossing voor rust als voor moderniteit.

Iedere woonkamer is anders en gelukkig maakt epoxy een tafel ook uniek. Maar de ene persoon kan juist de voorkeur hebben voor een rustig ogende tafel, terwijl de ander juist een moderne tafel in zijn of haar woonkamer wil hebben staan. De rustige tafel kenmerkt zich door de mooie glanzende laag bovenop de tafel, maar voor wie een wow-effect wil is een gescheurde tafel met daarbinnen epoxy dé oplossing.

https://www.boomstamspecialist.nl/epoxy-tafel