Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

In dit pannenkoekenrestaurant eet u ambachtelijke pannenkoeken

Heeft u zin in een uitje met het hele gezin? Ga dan eens eten bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee. Met meer dan veertig gerechten op de kaart is er voor ieder wat wils. Niet alleen pannenkoeken, maar ook heerlijke grillgerechten worden in het restaurant voor u bereidt. Door de open keuken kunt u door het hele restaurant de heerlijke geur van versgebakken pannenkoeken ruiken. Op die manier kunt u zich nóg meer verheugen op een heerlijk diner.

Ga eens heerlijke pannenkoeken eten in Katwijk aan zee

De heerlijke pannenkoeken worden door de koks op ambachtelijke wijze bereid in stalen pannen. Heeft u niet per se zin in pannenkoeken? Ook heerlijke grillgerechten staan op de menukaart. Deze gerechten worden vers voor u bereidt in de open keuken. Uw kinderen kunnen genieten van een heerlijke zelf te versieren pannenkoek, waarna ze kunnen gaan spelen in de indoor kinderspeeltuin. Het restaurant biedt ook verschillende arrangementen aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld terecht voor uw kraamfeest, een seniorenarrangement of kies voor een uitgebreid luncharrangement met een grotere groep. In dit kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant is het ook erg leuk om een kinderfeestje te geven. De kinderen versieren samen met hun vriendjes en vriendinnetjes zelf hun pannenkoeken en zijn daarna vrij om lekker te spelen in de grote speelkooi van het restaurant.

Reserveer snel uw tafel

Wilt u eens pannenkoeken eten in een pannenkoekenrestaurant in Katwijk aan Zee? Dit restaurant is de hele week geopend tussen 10.00 en 22.00 uur. Ook voor een heerlijke lunch kunt u dus terecht bij dit pannenkoeken- en grillrestaurant. Wilt u zeker zijn van een plaatsje in Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom of komt u met een grote groep? Reserveer dan van tevoren een tafel. Dit kan via de website of telefonisch. Het restaurant kijkt ernaar uit u te mogen ontvangen in het sfeervolle pannenkoekenrestaurant!