Artikel Depot
Image default
Onderwijs

Ontdek de leermiddelen voor het basisonderwijs van deze uitgeverij

Ben jij op zoek naar geschikte leermiddelen voor kinderen op de basisschool? Dan kun je zonder twijfel terecht bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij biedt een veelvoud aan leermiddelen voor het basisonderwijs aan voor verschillende vakken. Zoek je een werkboek waarmee leerlingen taal kunnen oefenen, of ben je op zoek naar digitaal lesmateriaal voor het oefenen met rekenen, op school en thuis? Dan zit je bij dit bedrijf goed. Een enthousiast team van experts staat klaar om je van advies te voorzien, zodat je de juiste middelen voor jouw leerlingen kunt bestellen. Ieder kind maakt tenslotte een eigen ontwikkeling door en leert op zijn of haar eigen tempo. Daar horen dan ook passende lesmaterialen bij, die je in het assortiment van deze expert vindt.

Met een proefpakket ontdek je, of de leermiddelen aan je verwachtingen voldoen

Het is mogelijk om een proefpakket te bestellen. Wanneer je een titel kiest en een pakket aanvraagt, ontvang je alle delen van één serie, soms aangevuld met extra delen van andere series. Bekijk in alle rust of de inhoud van het pakket aan je verwachtingen voldoet. Wanneer dat niet het geval is, stuur je het pakket binnen acht dagen, in dezelfde verpakking en uiteraard voldoende gefrankeerd, terug naar de uitgeverij. Wanneer je besluit om het pakket te houden, betaal je de bijgevoegde factuur. Het is ook mogelijk om een persoonlijk proefpakket te bestellen. Dan kies je een aantal losse exemplaren uit. Een persoonlijk pakket kan echter niet geretourneerd worden. Wanneer je vragen hebt over het op proef bestellen van leermiddelen voor de basisschool, neem je gerust contact met deze specialisten op.

Neem direct contact met de specialisten van dit bedrijf op

Ben je benieuwd geworden naar de leermiddelen voor de basisschool van Educatieve Uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk, bij Dordrecht? Of wil je een proefpakket bestellen? Neem dan gerust contact met deze specialisten op. Zij gaan graag met je in gesprek om de juiste leermiddelen voor jouw leerlingen te vinden.

https://www.kinheim.com/