Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Huis ontruimen na overlijden

Huis ontruimen na overlijden

Het verliezen van een dierbare is een heftige gebeurtenis in uw leven. U wilt dan genoeg tijd hebben om te rouwen en andere zaken te regelen. Een huis ontruimen na overlijden zit u dan niet op te wachten. Pro-Woningontruiming biedt u graag de verlossende hand en helpt op professionele wijze bij de ontruiming. Zo houdt u voldoende tijd over om andere zaken te regelen. Zo kunt u het huis snel verkopen of eerder de huur opzeggen. We handelen de ontruiming professioneel en efficiënt af, met respect voor mensen en spullen.

Hoe gaat een huis ontruimen na overlijden in zijn werk?

Na het aanvragen van een offerte via de website, komt Pro-Woningontruiming vrijblijvend langs om een offerte op maat te maken. We bekijken de woning en overleggen welke werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Naast het ontruimen van de woning is het ook mogelijk om kleine reparaties of schoonmaakwerkzaamheden te laten uitvoeren. We zorgen ervoor dat de woning weer wordt opgeleverd in de originele staat. 

Ook overleggen we wat er mag gebeuren met de spullen. Mag dit naar een veiling of wilt u de spullen liever zelf meenemen? Meestal worden de dierbare spullen uit de woning gehaald en kunnen de overige spullen verrekend worden met de kosten van de ontruiming. 

Wat kost een huis ontruiming?

De kosten van een huis ontruiming hangen af van een aantal zaken. Als u de inboedel achter laat dan kan deze geveild of verkocht worden. De opbrengsten hiervan worden verrekend met de ontruiming. Zo blijft er vaak geld over of u hoeft nog maar een klein deel te betalen. Het overgebleven geld wordt naar u overgemaakt. 

Bekijk de website voor meer informatie en neem gerust contact met ons op dan maken we graag een vrijblijvende afspraak met u om de woning te bekijken en een offerte voor u op maat te maken. 

https://pro-woningontruiming.nl/huis-ontruimen-na-overlijden/