Artikel Depot
Image default
Huishoudelijk

Goedkoop een gezellig huisje

Je woont al een tijdje in een huis, maar je bent ondertussen wel uitgekeken op die oude bank. Je kan eventueel een stoffeerder inhuren, maar zelf kun ook een aantal dingen doen. In deze blog lees je allemaal verschillende manieren om jouw huisje op een goedkope manier te stylen.

 

Likje verf

Een likje verf kan veel wonderen verrichten. In jouw huis zijn er veel plekken die je kunt verven. Met verven kun je zelf kiezen, hoe gek je wilt gaan. Je kunt bijvoorbeeld je muurtje fel roze verven. Ook kun je kiezen voor een veiligere kleur. Vandaag de dag is verf niet heel duur meer. Je kan zelfs al verf krijgen onder de €10,- Als je goedkope verf wilt, kan je het beste terecht bij een budgetwinkel. Ook is het mogelijk om de pot verf bij de bouwmarkt te halen. Wanneer je een goedkope pot verf wilt, kan je bij de bouwmarkt het huiskerk aanschaffen

 

Behangen

Wil je liever niet verven, dan is er nog altijd de mogelijkheid om de muren te behangen. Behang bestaat uit allemaal verschillende materialen en opdrukken. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om een even kleur of allemaal verschillende patronen aan de muur te plakken. Het behang wordt middels lijm aan de muur gedrukt.

Nieuwe accessoires

Je kunt ook de accessoires in jouw huis vervangen. Zo kun je ervoor kiezen om de deurklinken in jouw huis te vervangen. Je kunt bijvoorbeeld aan een witte deur, zwarte deurklinken hangen. Je kan bijvoorbeeld de stijl in jouw huis aanpassen aan de donkere deurklink. Ook is het mogelijk om die oude foto’s op dat ene kastje te vervangen. Maak eens een afspraak voor een nieuwe fotoshoot en kies hier nieuwere foto’s uit voor bij jou in huis.

 

Accessoires aan de muur

Er zijn veel verschillende opties die jouw kale muur kunnen opvullen. Je kan bijvoorbeeld een mooie muurtekening aan de muur hangen. Of wat dacht je van leuke accessoires in de vorm van een plankje. Op dit plankje kan je leuke accessoires zitten in de vorm van fotolijstjes.