Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Welke vloer geeft de woning de juiste uitstraling?

De vloer is letterlijk de basis van het interieur. Als je de woning de juiste uitstraling wil geven, dan zijn de vloer en de muren de basis voor je interieur. Voor een juiste uitstraling is het dus belangrijk dat je de juiste vloer kiest. Ben je aan het twijfelen welke vloer het beste past bij jouw woning? Kijk hier dan naar de opties die er zijn.

egafloortec.nl

Bij egafloortec.nl maken ze gietvloeren. Het voordeel van een gietvloer van egafloortec.nl, is dat ze bij egafloortec.nl gietvloeren maken van een goede kwaliteit. Een gietvloer past heel goed in een woning waar een industriële look past. Het is ook een vloer die je makkelijk goed schoon kunt houden.

Hout of laminaat

Voor wie een warme uitstraling aan de woning wil geven, is hout of laminaat een geschikte optie. Heb je genoeg geld te besteden? Kies dan voor hout. Als je goed kijkt, blijf je namelijk nog steeds het verschil zien tussen hout en laminaat. Laminaat glanst toch net wat meer als de zon erop schijnt. Hout voelt ook anders aan dan laminaat. En het gevoel van hout draagt bij aan een warme uitstraling. Een tussenoplossing kan zijn: laminaat met een houten toplaag.

Plavuizen

Plavuizen zijn ideaal in mogelijke vochtige ruimtes waar je snel alles schoon moet hebben. Denk aan het toilet, de badkamer en de keuken. Hoewel kleine tegels gedateerd overkomen, kun je met grote tegels zeker wel zorgen voor een mooie uitstraling.

Stijl van de woning

Houd met de vloer ook rekening met de stijl van de woning. Als je bijvoorbeeld een jaren dertig woning hebt, kan een visgraat vloer prachtig zijn. Maar in een ander soort woning kan het totaal misplaats zijn. Kijk dus ook naar voorbeelden op het internet, naar huizen die op jouw huis lijken, zodat je een idee krijgt wat bij jouw woning past.

https://egafloortec.nl/