Artikel Depot
Image default
Electronica en Computers

Nieuwe versie kopen

Windows 11 is inmiddels op de markt. Deze nieuwe versie vervangt de vorige versie, de Windows 10. Bij de Gamekeydiscounter.nl kan je deze versie kopen. Je hebt er een pro versie, speciaal voor de professionals onder ons en de Home versie. Wanneer je een pc alleen voor persoonlijk gebruik hebt, dan kom je goed uit de voeten met de home versie. Mocht je vragen hebben welke versie het beste bij jouw computergebruik zal passen, dan kan je deze vraag aan de medewerkers van de Gamekeydiscounter stellen. Op deze website kan je eventueel ook de verschillen van de Home en de Pro vinden. Deze staan in een tabel naast elkaar. Hiermee kan je ook makkelijker een keuze maken welke versie het beste bij jou zal passen.  

Leuke aanbiedingen 

Op de website van de Gamekeydiscounter zijn diverse leuke aanbiedingen te vinden. Veel spellen kunnen tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden gekocht. Ook is er een speciale rubriek met alleen maar aanbiedingen onder de €10,-. Zeker voor de vele game spelers een site om vaak te bezoeken en in de gaten te houden. Want regelmatig wordt deze sectie geüpdatet. Het kan maar zo zijn dat jouw spelletje, waar je al een hele tijd op aan het wachten bent, ineens in de aanbieding te koop is. Mis daarom geen enkele deal! 

Kijk regelmatig op deze website voor de leukste acties en weetjes. Niet alleen voor de nieuwste spelletjes, maar ook voor Windows 11 in diverse versies en veel meer. Meteen aan de slag kunnen gaan, door de directe levering van de code. 

https://www.gamekeydiscounter.nl/pc/software/microsoft/windows/windows-11.html