Artikel Depot
Image default
Electronica en Computers

Een wifi versterker in huis plaatsen

Een wifi versterker in huis plaatsen

Als je merkt dat de intersnelheid van je computer, tablet of telefoon niet snel genoeg is dan is de tp link tl wa860re een echte aanrader. Deze wifi versterker kun je namelijk precies tussen de 2 punten in hangen om toch weer die hoge snelheid te halen. Vaak ligt het aan de afstand, maar soms komt het ook door muren en metalen voorwerpen. Echter 100% de oorzaak vinden doe je vaak niet. Met zo’n wifi versterker heb je als het ware een tussenstop. Deze tussenstop zorgt ervoor dat de snelheid behouden blijft. Vervolgens zend hij dat weer uit naar jouw apparaat en dat merk je.

Bovendien zit er ook een LAN aansluiting op. Zo kun je gaan gamen of streamen met een bekabelde verbinding. Dit is echt nodig omdat het niet alleen grafisch veel vraagt, maar ook veel vraagt van het internet. Deze versterker beschikt over 2 anttenes. Deze kun je zo richten todat je de hoogste snelheid hebt behaald. Bovendien heeft hij een betaalbare prijs en hij is van een vertrouwd merk. Er is veel immitatie in omloop en vaak halen die niet de prestaties. Dat weet deze wifi versterker juist wel weer te doen doordat het van een bekend merk is voor een lage prijs.

Een leuke PC game voor het hele gezin

Wij hebben ook een leuke PC game voor het hele gezin gevonden namelijk java edition minecraft. Als sinds 2011 zijn miljoenen mensen verslaafd aan de game Minecraft en ook deze editie is erg populair. Elke centimeter van het spel kun je aanpassen aan jouw wensen. Van het upgraden van het uiterlijk van je poppetje tot aan de upgrade voor een huis. Bovendien leef je op deze manier echt in je eigen wereld. Dit is een goede manier om te ontsnappen aan de realiteit. Vroeger speelde alleen de jeugd het, maar vandaag de dag ook genoeg volwassenen.