Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Spiderman op Disney+

Spiderman op Disney+

Je vriendelijke buurt Spider-Man wordt nu gestreamd op Disney+! Disney+ is de nieuwe streamingdienst van Disney en heeft een heleboel geweldige content voor fans van alle leeftijden. En nu kun je Spider-Man op het kleine scherm in actie zien komen.

 

Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid, en Peter moet leren zijn krachten te gebruiken om anderen te helpen, terwijl hij ook de uitdagingen van het zijn van een tienersuperheld het hoofd moet bieden. Peter leerde deze les van zijn oom Ben en hij probeert elke dag de erfenis van oom Ben waar te maken.

 

Disney+ is de perfecte plek om al je favoriete Spider-Man-avonturen bij te praten. Of je nu de klassieke trilogie met Tobey Maguire in de hoofdrol, de Andrew Garfield-films of de nieuwste Spider-Man met Tom Holland wilt zien, Disney+ heeft het allemaal.

Tobey Maguire’s Spiderman

Als je een fan bent van de originele Spider-Man-trilogie met in de hoofdrol Tobey Maguire, dan staat je iets te wachten. Alle drie de klassieke Spider-Man-films worden nu gestreamd op Disney+. herbeleef alle geweldige momenten van Peter Parker, van zijn eerste ontmoeting met de Green Goblin tot zijn ultieme confrontatie met Doctor Octopus en Venom.

Andrew Garfield’s Spiderman

 

De Andrew Garfield-films zijn ook beschikbaar op Disney+. Deze films bieden een andere kijk op het Spider-Man-verhaal, en ze zijn zeker de moeite van het bekijken waard. Als je op zoek bent naar geweldige actiescènes en geweldige lachers, dan wil je deze films zeker eens bekijken.

Tom Holland’s Spiderman

En natuurlijk mag je de nieuwste Spider-Man, Tom Holland, niet vergeten. Zijn films zijn ook beschikbaar op Disney+, en ze zijn zeker het bekijken waard. Als je op zoek bent naar wat meer luchthartig plezier, dan moet je deze films eens bekijken. Je kunt onze streetwise held in actie zien komen en de dag redden. Peter gaat zelfs samenwerken met enkele van de andere Avengers in deze films!

 

In de meest recente Spider-Man-film, Spider-Man: No Way Home, werkte Peter samen met Doctor Strange om de wereld te redden en we hadden ook een epische vechtscène waarin we alle drie Spider-Men (Tobey Maguire, Andrew Garfield, en Tom Holland) werken samen om de slechteriken neer te halen.

 

Of je nu een fan bent van de originele trilogie, de Andrew Garfield-films of de nieuwste Spider-Man met Tom Holland, Disney+ heeft alles voor je. Bekijk dus zeker alle geweldige Spider-Man-content die nu op Disney+ wordt gestreamd.

 

bron: Streamplayers