Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Een deurmat op maat, wel zo makkelijk!

Een deurmat op maat in je woning is wel zo gemakkelijk. Het is immers altijd een uitdaging om een deurmat te vinden die precies de juiste afmetingen heeft die je nodig hebt. Elke woning is wel weer wat anders, en met een standaard deurmat die je in de winkel koopt, moet je vaak de inrichting van je hal aanpassen aan de deurmat in plaats van andersom.

Een deurmat volgens de afmetingen van je hal of ontvangstruimte op kantoor

Met een deurmat op maat stelt dit probleem zich helemaal niet. Een deurmat op maat is, zoals de naam het zegt, een deurmat die je specifiek voor jou laat maken in de afmetingen die je zelf wenst. Wil je gaan voor een eerder lange en smalle deurmat, dan kan dit. Een brede en bijvoorbeeld vierkante deurmat is ook mogelijk. Een ding is zeker, een deurmat die je op maat laat maken is niet alleen functioneel, maar ook mooi, want hij past perfect in het plaatje van je woning.

Een deurmat op maat geeft een verzorgde indruk aan je bedrijf

Bovendien is een schoonloopmat of een ander soort deurmat op maat niet alleen geschikt om in je woning te gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook maar aan een kantoorruimte of een werkplaats, waar netheid gewoon belangrijk zijn voor het imago van een onderneming. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de mat ook de juiste afmetingen heeft, zodat niemand er naast kan lopen en zo je bedrijfsruimte vuil maakt. Dit is gewoon niet leuk omdat je dan meer schoonmaakwerk hebt en het geeft ook niet zo’n goede indruk naar bezoekers en klanten van je bedrijf.

Diverse materialen voor deurmatten op maat

Een deurmat op maat bestel je in diverse materialen. Zo is er bijvoorbeeld de zwarte schoonloopmat in textiel waar vuil zich gemakkelijk aan hecht. Daarnaast is het ook mogelijk om een geribbelde deurmat op maat te bestellen. Dit type van deurmat is handig om grof vuil, aarde of modder van je schoenen te vegen. Deurmatten op maat met een logo, een naam of een andere originele boodschap op maat laten maken zijn ook mogelijk. Zo personaliseer je niet alleen de afmetingen van de deurmat, maar ook de look-and-feel.

Conclusie? Een deurmat op maat is wel al zo gemakkelijk. Een gepersonaliseerde mat is mooi en past perfect in de omgeving van je woning of kantoor! Welke afmetingen heb jij nodig voor jouw gepersonaliseerde deurmat?

https://www.deurmatdirect.nl/schoonloopmatten