Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Schaf nu de beste aircooler aan

De beste aircoolers van dit moment

Tegenwoordig zijn aircoolers helemaal in. Ze zijn een stuk voordeliger in hun stroomverbruik dan airco’s en kunnen toch al een aangename temperatuur in huis realiseren. Echter zal het niet zo koud worden als met een airco. Maar toch kunnen aircoolers voor meer comfort zorgen. Er zijn een aantal merken die het beste uit de test komen als het om kwaliteit gaat. Dit gaat onder andere om de Trotec PAE 51, Tristar AT 5450 en de Maxxhome Coolstar. Deze krachtige aircoolers geven beloofde verkoeling tijdens warme dagen in huis. Hieronder worden de coolers omschreven die het meest populair zijn. Kies de beste aircooler uit de top 3.

Trotec PAE 51

Het is prettig dat een aircooler niet al teveel geluid maakt. Dan zit je met 60 decibel goed. De Trotec Pae kan de luchtvochtigheid tijdens droge zomers in huis omhoog brengen. Naast verkoeling wordt de droge lucht dus vochtiger. De aircooler detecteert dit dus automatisch. De functie kan automatisch in en uitgeschakeld worden zodat er op het juiste moment wordt bevochtigd.

Tristar AT 5450

Met 45 dB is dit een zeer geruisloze aircooler die ook prima op de slaapkamer kan worden geplaatst. Met de afstandbediening kan het apparaat op afstand worden ingesteld. In kleine ruimtes koelt de aircooler voldoende. Met 4,5 liter moet het water wel wat vaker worden bijgevuld. Voordeel is de lagere prijs van 99 euro waardoor de prijs kwaliteit verhouding prima is.

Maxxhome Coolstar

Met deze cooler gaat de temperatuur 3 graden omlaag zodat het net even wat aangenamer is op het kantoor bijvoorbeeld. Als je de aircooler bestelt krijg je extra koelelementen erbij zodat je ze afwisselend in de aircooler kunt plaatsen en de gesmolten elementen tussentijds weer in kunt vriezen. Ook deze aircooler maakt met 52 dB weinig geluid.

https://bestetip.nl/