Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

3 manieren waarop je textiel in je woonkamer kunt verwerken

Wanneer je je woonkamer (opnieuw) gaat inrichten zijn er meerdere aspecten waar je rekening mee moet houden. Wat zet je waar neer? Welke kleuren wil je op de muur en in je interieur zien terugkomen? Wil je het gezellig aankleden met allerlei decoraties en tierelantijntjes of houd je het liever simpel en strak? Dit zijn allemaal vragen die je voor jezelf zult moeten beantwoorden. Om je een beetje op weg te helpen zullen we in deze blog drie manieren behandelen waarop je textiel in je woonkamer kunt verwerken. Met textiel kun je namelijk binnen een handomdraai een geheel andere inrichting en sfeer creëren. Lees daarom snel verder!

Vitrages en gordijnen

Vitrages zijn een hele tijd uit de gratie geweest, maar zie je nu steeds vaker terugkomen, vooral die varianten die helemaal van het plafond tot de grond reiken. Vitrages hebben als voordeel dat ze het licht goed doorlaten, maar wel voor enige privacy zorgen. Heb je liever wat meer privacy? Kies dan voor gordijnen die niet lichtdoorlatend zijn. Gordijnen zijn te koop in uiteenlopende kleuren en diverse prints en kunnen op meerdere manieren opgehangen worden. Wil je een moderne en strakke look creëren? Dan zijn rolgordijnen wellicht de beste optie. Rolgordijnen zijn ook in verschillende kleuren en afmetingen te koop.

Tapijt en vloerkleedjes

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om laminaat in hun woning te leggen omdat dit zo lekker praktisch is. Toch is ook tapijt nog steeds een hele mooie optie. Tapijt zorgt voor een warme sfeer en voelt bovendien lekker warm aan de voeten aan. Wil je the best of both worlds? Ga dan voor laminaat en leg er een vloerkleedje op ter hoogte van de bank. Zo kun je de vloer gemakkelijk reinigen en hoef je tegelijkertijd niet bang te zijn voor koude voeten!

Sierkussens en plaids

Sierkussens en plaids op de bank kunnen het geheel afmaken. Ze staan niet alleen mooi, maar kunnen bovendien een praktisch doel dienen. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk onder een plaid wegkruipen tijdens een avondje tv kijken. Sierkussens zijn te koop in tig verschillende uitvoeringen, modellen, materialen, prints en kleuren. Zo kun je ze afstemmen op de rest van je interieur en woonstijl. Klik eens op B Living Textiel en ontdek zelf de mogelijkheden.

https://b-living.eu/