Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Implantaten voor je gebit

Wanneer je implantaten voor het gebit hebt dan kunnen deze op heel veel manieren gebruikt zijn. Implantaten kunnen bovendien om verschillende redenen gezet zijn. Zo kan het zijn dat je een kunstgebit hebt, of dat je misschien wel een kroon of een brug hebt. Implantaten in Rotterdam of ergens anders van Nederland plaatsen is niet niks. Implantaten in Rotterdam of ergens anders in Nederland worden dagelijks veel geplaatst. Ben je niet helemaal bekend met implantaten en ben je hier wel benieuwd naar? Lees dan vooral even verder, want in dit artikel leggen we je er alles over uit.

 

Wanneer

Zoals net al gezegd kunnen implantaten om meerdere redenen geplaatst worden. Wanneer een tand uitvalt is het goed om een implantaat te zetten, maar ook wanneer een tand in een hele slecht conditie is. Een implantaat kan dan dienen als vervanging van die tand. Dit is wel altijd aan te raden, want met een implantaat heb je het idee dat je gewoon al je tanden hebt en kun je gewoon normaal eten en praten. Soms wordt er in dat geval ook voorgesteld om een kroon of een brug te plaatsen. Als een kroon of een brug genoeg houvast kan hebben in je gebit dan wordt dit vaker voorgesteld. Door een implantaat heb je dus eigenlijk weer een compleet gebit.

 

Waarom

Een implantaat kan gekozen worden voor de stevigheid. Een implantaat kan er voor zorgen dat een kroon of brug ook extra stevig vastgemaakt kan worden en vervangt eigenlijk het wortelkanaal. Na het plaatsen van een implantaat hoef je je nooit meer zorgen te maken, want het zit altijd goed. Alleen al daarom zou je altijd voor een implantaat moeten kiezen. Je kunt ook kiezen voor een implantaat bij een kunstgebit. Het kunstgebit kan door implantaten beter worden vastgezet. Bovendien kan het kunstgebit er veel gemakkelijk worden uitgehaald, waardoor het in de nacht gereinigd kan worden.

https://dewittekeizertandheelkunde.nl/implantaten-rotterdam/