Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Een bus huren voor meerdere personen

Binnenkort ga je er met je vriendengroep op uit. Jullie gaan een weekendje weg en kijken hier al een tijdje naar uit. Jullie zijn met zoveel mensen, dat jullie wel met twee auto’s moeten gaan. Dat is eigenlijk jammer, want de pret begint zodra jullie in de auto zitten, onderweg naar de bestemming. Het liefste wil je dit dan ook samen beleven. Twee auto’s zijn niet ideaal en daar zijn jullie het nu over eens. Jullie besluiten om eens te kijken naar andere mogelijkheden. Er bestaan namelijk auto’s/bussen voor meerdere personen die je ook nog eens zelf kunt besturen. Benieuwd hiernaar? Lees dan even verder.

 

9 persoons

Jullie zouden bijvoorbeeld een 9 persoons bus huren kunnen overwegen. Een 9 persoons bus huren zou de uitkomst zijn, want jullie zijn met 8. Jullie kunnen zo allemaal in een auto en kunnen afwisselen met rijden. Een 9 persoons bus huren kan al vanaf €59,- euro exclusief de btw per dag. Jullie hebben daar 100 kilometer gratis bij. Ook kan er gratis gebruik worden gemaakt van de autoaccessoires ene de winterbanden wanneer het winter is. Wanneer jullie daadwerkelijk besluiten om te huren dan gaan jullie akkoord met de huurvoorwaarden. Natuurlijk mag deze van tevoren gelezen worden. Vragen kunnen dan ook nog gesteld worden.

 

ANWB

Wanneer jullie de 9 persoons bus huren dan mogen jullie altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service door heel Europa. Dat is handig, want zo weten jullie zeker dat er hulp is als er iets mocht gebeuren onderweg. Voor vragen over de ANWB kunnen jullie ook terecht bij het bedrijf waar jullie huren.

 

Ander vervoersmiddel

Ook een ander vervoersmiddel kunnen jullie huren als jullie nog niet helemaal overtuigd zijn van de 9 persoons bus. Hierover kun je vaak op de website meer informatie vinden. Jullie kunnen dan kijken welk vervoersmiddel voor jullie het meest geschikt is.

https://autoverhuurdemulder.nl/9-persoons-bus-huren/