Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Zelf een brievenbus maken? Of toch kopen?

Wat is goedkoper? Zelf een brievenbus maken of er toch eentje kopen? Als je er zelf eentje wil maken moet je natuurlijk wel erg handig zijn. Anders valt die optie al helemaal weg. Het makkelijkste is waarschijnlijk om er eentje van hout te maken. Wij hebben voor de doe het zelvers wel een heel leuk voorbeeld van een houten brievenbus. Dat is die van Wildlife Garden. Dat is een brievenbus die uit Zweden komt en die helemaal handgemaakt is. Helemaal van hout. En het leuke van deze brievenbus is het feit dat het model zoveel schattige details heeft. Zo lijkt de brievenbus in zijn geheel op een huisje uit Zweden en heeft het zelfs een deurtje en raampjes. Om zoiets zelf te maken heb je goed hout nodig. Hout dat niet direct verrot. Ook moet je goede verf gebruiken. Verf dat niet direct verkleurd of af gaat bladeren.

Wat ook mooi is, is een stalen brievenbus. Maar dat wordt veel lastiger om zelf te maken. Want voor het bewerken van staal heb je wel de benodigde apparatuur nodig. Goedkoper in dit geval is om toch maar een brievenbus te kopen. Bij Your Mailbox, een echte expert in brievenbussen koop je ook een goedkope brievenbus. Die zijn simpel, maar wel gebruiksvriendelijk. Ze doen wat ze moeten doen. Post voor jou bewaren – veilig achter slot en grendel. Bij Yourmailbox heb je niet alleen goedkope brievenbussen hoor. Je vindt er ook van die echte klassiekers uit Engeland en Ierland. Heel mooi. En daarnaast natuurlijk ook brievenbussen voor vastgoed. Denk hierbij aan hele constructies voor studentenhuizen, woningcorporaties, flat gebouwen en appartementen. Je kunt complete sets kopen met 3, 4 of zelfs 25 brievenbussen in één constructie.

Mocht je zelf lekker willen gaan klussen? Kijk dan ook eens op de site van Yourmailbox om wat inspiratie op te doen. En vergeet daarbij vooral de houten modellen niet te bekijken. Want die zijn echt heel erg leuk om na te maken.

https://www.yourmailbox.nl/