Artikel Depot
Image default
Bedrijven

3 x heerlijke restaurants in Nederland

Bent u opzoek naar een echte culinaire ervaring? Heeft u zin om nieuwe keukens te proberen en uw smaakpupillen aan unieke en nieuwe smaken voor te stellen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. De onderstaande drie restaurants zijn perfect voor mensen die opzoek zijn naar restaurants van hoge kwaliteit met unieke gerechten die u echt een keer geprobeerd moet hebben.

El Gaucho, Rotterdam

El Gaucho is al jaren een begrip in Rotterdam. Argentijns eten is iets wat veel Nederlanders niet vaak doen. Toch is Argentijns eten iets wat u niet kunt missen. Wilt u heerlijke soorten bief proberen die perfect gekruid zijn met nog lekkere bijgerechten uit de Argentijnse keuken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. El Gaucho is perfect voor de vleesliefhebber die houdt van een stuk vlees van hoge kwaliteit.

De Librije, Zwolle

De Librije is vaker gestemd tot het beste restaurant van Nederland, iets wat u ook zeker zult merken wanneer u hier eet. De Librije is zeker geen restaurant voor een goedkoop hapje eten, u zult hier echt unieke en originele gerechten kunnen eten. Het klopt dat dit inderdaad een duur uitje zal zijn, maar toch is het een culinaire ervaring die iedereen een keer mee zou moeten maken.

RestoClub Normandy, Maastricht

Deze hippe en moderne tent heeft voor een heel nieuw segment van restaurants gezorgd in Maastricht. U kunt hier van unieke en bijzondere gerechten genieten met een groep mensen. Het concept van het restaurant staat dan ook in het teken van ‘shared-dining.’ U zult hier een gezellige avond met vrienden kunnen hebben terwijl jullie samen genieten van unieke smaakcombinaties. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijk glaasje wijn die perfect bij de gerechten past die u eet.

https://elgaucho.nl/argentijns-eten/