Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Super Smash Bros spelen met Nintendo

Super Smash Bros spelen met Nintendo

Super Smash Bros is een Nintendo spelletje dat in 1999 uitkwam. Super Smash Bros werd ontwikkeld door HAL Laboratory en gepubliceerd door Nintendo. Hiervan zijn verschillende Super Smash bros games op de markt gebracht, Super Smash bros Melee én Super Smash bros Brawl zijn hiervan het bekendst. Super Smash Bros is een multiplayer game waarbij de speler van Nintendo personages (zoals Mario, Pikachu ) kan voorzien van allerlei power-ups en ze vervolgens kan laten vechten tegen elkaar. Dit kunnen ze doen in een reeks van levels die moeilijkheidsgraad lopen van 1 tot 10. Super Smash Bros kent meerdere moeilijkheidsgraden, Super Smash bros Melee kent zelfs 12 verschillende gradaties en Super Smash bros Brawl heeft 11.

De verschillende levels

In Super Smash bros Melee moet de speler door verschillende levels lopen, iedere level is anders dan de vorige. Zo vind je bijvoorbeeld levels waarin alleen op snelheid gejaagd kan worden (zoals het Laatste Kong level), maar ook levels waar alleen gezocht moet worden naar een Super Smash bros personage. Super Smash Bros Brawl kent ook veel levels, iedere karakter heeft zijn eigen level in Super Smash Bros Brawl . Het spelletje is verder uitgebreid met meer power-ups en verschillende puzzels die zorgen dat elke Super Smash bros speler op zijn/haar beurt moet wachten om door te kunnen gaan.

Super Smash Bros Melee was leuk voor Super smash bros fans, maar Super Smash Bros Brawl vonden de meeste spelers niet zo goed. Hetl kent weinig gameplay variatie en fans vonden Super Smash Bros Brawl veel te makkelijk. Deze game werd gepubliceerd in Nederland in 2009. Het is één van de laatste Nintendo spellen die speciaal ontwikkeld is voor Nintendo Wii. Super Smash Bros is een populair Nintendo spelletje dat altijd in de top 10 lijstjes van meest gespeelde Nintendo spellen staat, het gaat dan ook vaak om 500.000 tot 1 miljoen spellen per Super Smash bros Super smash bros game. Tegenwoordig wordt Super Smash Bros voor Nintendo WII U op de markt gebracht voor Super Smash Bros fans om Super Smash Bros Melee en Super Smash Bros Brawl te vervangen. Super Smash Bros is echt één van de meest populaire Nintendo spellen allertijden.

Multi-Player game

Super Smash bros is een gratis multiplayer game die je ook nog eens voor je Nintendo WII kan kopen, dus iedereen die geïnteresseerd is in Super Smash bros zou Super Smash bros alsnog moeten kopen . Super Smash bros is voor Super Smash bros fans nog steeds aan te raden om Super Smash bros te kopen voor Super Smash Bros Wii U . Super Smash Bros Brawl Super smash bros is vanaf Super Smash bros Melee een stuk makkelijker en eenvoudiger, maar Super Smash Bros Brawl mag de pret niet drukken omdat Super Smash Bros Brawl erg veelzijdig is. Super Smash Bros Brawl is daarom zeker nog leuk voor Super smash bros fans en Nintendo spelletjes fans.

Super smash bros games zijn populair onder de Nintendo spellen gamers. Meestal geef je 50 tot 100 euro uit als Super Smash bros fan en je kunt heel makkelijk online Nintendo tegoed opwaarderen. Super Smash Bros Brawl Super smash bros is iets duurder dan Super Smash bros Melee, maar het is toch nog steeds een flinke Nintendo spellen game. Super Smash Bros Brawl Super smash bros lijkt minder op Super Smash bros Melee doordat er geen verschillende moeilijkheidsgraden zijn, maar Super Smash Bros Brawl heeft wel 10 keer meer levels en daardoor is elke speler met dezelfde karakter harder bezig dan bij Super Smash bros Melee.