Artikel Depot
Image default
Sport

Alles over de cafeïne sport poeder, pre-workout

Het is een veelbesproken onderwerp in de sportschool: “Welke pre workout gebruik jij?” Maar wat is nou een goede pre workout? Voor je wilt beginnen met dit supplement is het belangrijk om jezelf goed in te lezen. Wat is een pre workout? En wat doet het precies? Wanneer je hier antwoord op kan geven, kan jij ook een betere keuze maken welke pre workout geschikt is voor jou. Wij hebben daarom dit artikel geschreven om alles te weten te komen over deze nieuwe soort energie booster.

Wat is een pre workout?

Een pre workout is een supplement dat je een energieboost geeft voor de workout. Het woordje pre betekent namelijk ‘voor’. Na een lange intensieve werkdag komt het wel eens voor dat je geen zin meer hebt om te trainen. Hier kan je dan een extra schop onder je reet gebruiken. De Pre workout doet dit voor je. Wanneer je een scoop (dit staat gelijk aan het bijgevoegde maatschepje gevuld tot net iets onder de rand) neemt voor je training kan je niet meer thuisblijven. De energie giert door je lijf waardoor je wel moet gaan bewegen. 

Wat zijn de voordelen?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het krijgen van meer energie ene hoofddoel van de pre workout. Is dit het enige wat dit supplement biedt? Nee zeker niet. Buiten het verhogen van je energie verbetert het ook je prestaties in de gym en de efficiëntie van je training. Het helpt je om optimaal te functioneren, iedere workout weer. Ook heb je minder snel verzuring en het branderige gevoel. Zo kan je alles geven tijdens je sets. Tot slot verbetert het de focus tijdens je training. Focus is enorm belangrijk tijdens het trainen voor de beste resultaten. 

Sterrenstof Pre workout

Mocht je op zoek zijn naar een kwalitatief goede pre workout, is de Sterrenstof Pre workout zeker een aanrader. Buiten de heerlijke smaak is de pre workout ook goed samengesteld. De werking is erg fijn en ik merk dat ik heel veel zin heb om te trainen na het nemen van een scoop. Neem ook eens een kijkje op de webshop van Sterrenstof. Ze hebben namelijk een breed aanbod supplementen geschikt voor alle sportdoelen.