Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Geschikte verhuisdozen kopen voor bedrijfsinventaris bij verhuisdozen.store

Do’s en Dont’s voor managers bij het verhuizen van bedrijfsinventaris

Wanneer het besluit is genomen om te verhuizen wordt er met name naar jou gekeken, omdat je nu eenmaal goed bent in keuzes maken en knopen doorhakken. Dit zie je snel gebeuren bij personen met een managende rol binnen een organisatie. Vergis je niet, ook verhuizen betekent eerst heel veel dingen regelen, zeker als het gaat om het verhuizen van een bedrijf. Ondanks dat er tussendoor een vrachtwagen heen en weer rijdt, moet je veel zelf regelen en delegeren. Wij van verhuisdozen.store geven je graag wat do’s en dont’s die je helpen bij de voorbereiding van het verhuizen van je inventaris. Wij hebben immers jaren ervaring die wij graag met je delen. Wil je verhuisdozen kopen? Navigeer dan direct naar onze webshop.

Draaiboek maken op detail niveau: DO!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Verreweg de meeste tijd, zorgen en kosten bespaar je door een verhuisdraaiboek te maken waarbij je tijdig zicht krijgt op knelpunten in het proces. Echter verhuis je niet dagelijks en blijft het in elkaar zetten van zo’n gedetailleerd draaiboek een grote klus. Je kan hierbij het beste hulp vragen aan een Erkende Verhuizer of ervaringsdeskundige.

Verhuisdozen laten slingeren: DON’T!

Verhuisdozen zijn er in allerlei soorten en maten en zijn onmisbaar tijdens het verhuizen maar kunnen gigantisch in de weg staan. Dit is niet handig omdat grote objecten als bureaus vaak eerst verhuisd moeten worden. Daarnaast geven dozen ook krassen wanneer ze onnodig verschoven worden.

Vraag de expertise van een Erkende zakelijke Verhuizer: DO!

Een Erkende Verhuizer weet alles over de ideale voorbereiding van een zakelijke verhuizing. Let wel: niet elke verhuizer heeft ervaring met het verhuizen van bedrijfsinventaris. Dit is een vak apart, en vergt kennis en kunde. Vraag een offerte op zodat je direct kan profiteren van de kennis van een ervaringsdeskundige en laat hem langskomen op het oude kantoor en laat hem ook de nieuwe locatie bezoeken.

Plak stickers op de dozen: DO! 

Tot slot: stickers op alle verhuisdozen. Dit scheelt veel onnodige vragen en verhuishectiek. Schrijf op de sticker informatie over waar het object naar toegaat: verdieping, ruimte, kamer, wand/werkplek. Vervolgens koppel je de uitdraai van de stickers aan een van/naar-lijst. Tot slot: plak de sticker op de zijkant van de doos, waar die hoort. Wanneer je de sticker bovenop plakt kan je ze niet lezen wanneer de dozen op elkaar gestapeld zijn.

https://verhuisdozen.store/