Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Dit is hoe jouw afspraak ondanks corona gewoon door kan gaan!

Als we de afgelopen twee jaren samen moeten vatten, is het woord ‘corona’ toch wel het eerste waar iedereen aan denkt. Niet alleen hebben we moeten leren roeien met de riemen die we hebben, maar ook hebben we een flink aantal tegenslagen gekend. Als je van plan bent om een belangrijke afspraak te plannen, bestaat de kans natuurlijk dat deze door het oplaaiende coronavirus niet door kan gaan. Wat moet je dan doen? Dat lees je uitgebreid in dit blog!

Een ander moment

Voor een groot deel van de belangrijke afspraken geldt dat het van belang is dat er echt even face-to-face gepraat wordt. Er zijn natuurlijk meer dan genoeg virtuele alternatieven om alsnog een gesprek te voeren, maar wanneer jij een gesprek met een psycholoog of coach hebt, is het wel net zo slim om dit fysiek te kunnen doen. Als het dan voor jou ook echt een must is dat deze afspraak fysiek plaatsvindt, is het aan te raden om simpelweg een ander moment in te plannen. Dit hangt natuurlijk wel van de mate van prioriteit af. Ga in overleg met de andere partij van het gesprek en kijk naar de mogelijkheden. Leg de andere partij ook vooral de situatie uit. Misschien kunnen zij zich wat aanpassen of kun jij een beetje schuiven met een aantal zaken. We moeten het toch samen doen in deze aparte tijd!

Voer het gesprek online

Als er iets is wat een enorme ontwikkeling heeft door mogen maken tijdens deze pandemie is dat wel de virtuele component van onze samenleving. Zo werd deze virtuele verandering niet alleen vertaald naar het onderwijs, maar ook sprongen werknemers van bedrijven achter hun computer om het gesprek eens online aan te gaan. Als we een notariskantoor als Suwijn mogen geloven, zijn er altijd mogelijkheden voor een virtueel gesprek. Het is daarom ook helemaal niet onverstandig om jouw fysieke gesprek enigszins om te buigen richting een online variant. Als je dit in alle openheid bespreekt met de andere partij, weet je zeker dat je binnenkort het gesprek kunt voeren dat je zo nodig hebt!

https://suwijn.nl/