Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Plankdragers

Plankdragers

 

Elk bedrijf heeft een studeerkamer of op zijn minst een klein kantoorhoekje nodig. Aangezien u urenlang kantoorwerk doet voor uw management, moet u uw kantoor zo comfortabel en professioneel mogelijk inrichten. Wij voeren kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens een mooi design hebben. Een ergonomische en goed afgestelde bureaustoel is het allerbelangrijkste voor uw gezondheid. Een bureau van voldoende grootte en een bureaulamp voor een optimale verlichting zijn essentieel. Of je nu bureau- en hangmappen of archiefkasten nodig hebt, het is vaak een kwestie van ruimte. Allerlei kantooraccessoires zoals voetsteunen of kabeluitgangen vindt u in onze rubriek “Kantoorbenodigdheden”.

Gevarieerde kantoorkeukens – ook voor de winkel

Het idee van een mobiele keuken voor een beurs heeft inmiddels geresulteerd in een groot aantal productvarianten die voldoen aan alle eisen aan keukenapparatuur op kantoor of in de winkel. Een koelkast en een koffiezetapparaat zijn bijna verplicht; Je kunt het compleet maken met een kookplaat, bestekuittrekbaar, waterkoker en zelfs een vaatwasser en oven – om maar een paar van de vele opties te noemen. Combineer volgens uw behoeften en wensen! Het bijzondere is dat deze kantoorkeukens zelfstandig functioneel zijn (mits de aansluitingen aanwezig zijn), je kunt ze plaatsen zoals je wilt en ze eenvoudig dichtklappen als ze niet in gebruik zijn. Ook heeft u de keuze tussen verschillende dessins en decors. Met zo’n kantoorkeuken zorgt u niet alleen voor uw medewerkers, maar bevordert u ook de klantenbinding. Want een kopje koffie of een koel drankje tijdens het winkelen of in de winkel blijven verhoogt het welzijn van uw klanten.

Met ons assortiment van bijna 400 koelapparaten kunnen we met recht zeggen dat er voor elk doel wat wils is: van de volumineuze diepvriescel tot de minibar. Een vriezer is praktisch als inloopkoelkast voor de horeca, maar ook voor bakkerijapparatuur, voor slagers of bloemisten. Zelfs een groot particulier huishouden zou het kunnen vullen, want we hebben ook cellen in kleinere maten. In de levensmiddelenhandel zijn gekoelde toonbanken gemeengoed: voor gebak, kaas, worst, vlees, groenten of delicatessen, enz. Heeft u een buitencatering of plant u een snackbar? Dan kan een gekoelde toonbank een goede aankoop zijn, bijvoorbeeld voor het bereiden van pizza, salade of sandwiches. Voor de levensmiddelendetailhandel hebben wij diverse vriezers beschikbaar: vrieskisten, vrieseilanden, ijsvitrines en nog veel meer. Naast de reeds genoemde minibar vindt u onder “Koelkast” wandkoelkasten, wijnkoelkasten, koelvitrines, backbar koelkasten en een tapbiertapkoelkast. Of het nu voor persoonlijk gebruik in de winkel, als extra aanbieding in de winkel, als service voor hotelgasten, voor tankstations, in een bloemenwinkel, in een kiosk of in de supermarkt is – hier vindt u koelkasten in geschikte afmetingen, verkoopbevorderende apparatuur en het gewenste ontwerp. Overigens helpt een filter voor de afmetingen je bij het zoeken naar een product.

https://www.stellingdiscounter.nl/