Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Tips voor het inpakken van je koffer

Als je op vakantie gaat en een koffer gaat kopen, dan moet je deze ook zelf inpakken. Een koffer inpakken kan soms een vak apart zijn. Je moet je aan een maximaal gewicht houden en je wilt natuurlijk ook al je spullen meenemen op vakantie. Gelukkig zijn er door de jaren heen verschillende trucjes bedacht als het gaat om plek besparen in je koffer. Super handig voor al je vakanties. In dit artikel vertellen wij jou meer over de handigste tips.

 

Kleding

Voor bijna iedereen geldt wel dat kleding de meeste ruimte inneemt. Begin daarom met het oprollen van je kleding. Je bespaart niet alleen ruimte, maar je kleding oprollen bespaart ook nog eens tijd. Toch heb je bepaalde kledingstukken die snel kreuken, vouw deze wel op! Als je zoveel mogelijk kreukels in jouw kleren wilt voorkomen, dan is het binnenstebuiten keren van jouw kleding dé tip bij het inpakken! Om ook zoveel mogelijk ruimte te besparen is het verstandig om maar 2 bovenstukken mee te nemen per broek of rok. Zo heb je altijd genoeg keuze, maar bespaar je wel ruimte.

 

Gewicht verdelen

Als je een koffer kopen gaat en je hebt wieltjes onder je koffer, dan is het belangrijk dat je hier de zwaarste spullen inpakt. Als je de zwaarste spullen bij de wieltjes neerlegt, wordt het gewicht gelijk verdeeld. Hierdoor kun je makkelijk het koffer verplaatsen, wat natuurlijk veel fijner is. Ook zal de koffer op deze manier minder snel omvallen.

 

Toiletgerief en sieraden

Natuurlijk moeten onze toiletspullen ook mee. Het risico dat een product kapotgaat en/of gaat lekken is altijd aanwezig. Gebruik daarom altijd een zakje om deze over je producten heen te doen. Zo heb je ook sneller een overzicht van wat je in jouw toilettas hebt zitten. Als iets lekt, gebeurt dit in het zakje en niet in je koffer. Zo blijven alle spullen in de koffer droog en schoon. Op vakantie willen we natuurlijk ook leuke sieraden dragen. Om je sieraden mee te nemen en ze niet in de knoop te krijgen kan een hele klus zijn. Gebruik hiervoor anders rietjes. Maak je ketting dicht door het rietje en voorkom zo dat ze in de knoop raken.

 

Draden en breekbare spullen

Je hebt op vakantie waarschijnlijk verschillende opladers en kabels nodig. Je wilt deze natuurlijk ook op een goede plek bewaren waar ze niet in de knoop kunnen raken. Daarom is het handig om al jouw kabels in een zonnebrillendoosje te stoppen. Zo hebben ze hun eigen plekje en kunnen ze nergens in verstrikt raken. Ook breekbare spullen moeten soms mee op vakantie. De beste manier om je breekbare spullen te beschermen is door ze in een sok te stoppen. Natuurlijk niet de ultieme bescherming, maar ieder beetje helpt.

 

Schoenen

Mocht je een koffer gaan kopen, dan wil je dat deze natuurlijk zo schoon mogelijk blijft. Ook wil je dat al jouw spullen mooi schoon blijven. Schoenen kunnen echter soms best vies zijn. Wat je het beste kunt doen om je koffer en bagage te beschermen hiertegen, is door een douchekap of schoenenzak om je schoenen te doen. Dan weet je zeker dat je met schone kleren op de vakantiebestemming aan zult komen!

https://www.trolleyz.nl