Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Egalisee Bestratingen: van bestraten tot bomen kappen

Wilt u dit jaar uw bestrating vernieuwen en woont u in de omgeving van Breda? Dan is het slim om de bestrating Breda te laten verzorgen door Egalisee Bestratingen. Ze kunnen u helpen met de aanleg van een tuinpad, terras of oprit. Wanneer u een bestrating laat aanleggen dient u ook een keuze te maken welk soort bestrating er wordt gelegd. Denk daarbij aan: hardsteen, keramische tegels, schellevis, halfverharding, betonsteen, betontegels of kinderkopjes.

Diverse tuinwerkzaamheden

De medewerkers van Egalisee Bestratingen kunnen naast bestrating ook andere tuinklussen voor u verzorgen zoals een gazon, schutting, vijver of zwembad aanleggen. Ook kunnen ze een tuinhuis of overkapping bouwen.

Daarnaast kunnen ze ook een ontwerp voor uw tuin ontwikkelen. De specialisten van Egalisee Bestratingen beschikken over jaren ervaring en zij bespreken graag met u wat er mogelijk is.

Boom kappen

Om een boom gezond te houden is boomverzorging belangrijk. Wanneer een boom oud is en niet meer opgelapt kan worden zou u de boom kunnen kappen. Ook als deze op een ongewenste plaats staat is kappen een mogelijkheid. Voor bomen kappen in Breda kunt u contact opnemen met Egalisee Bestratingen. Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en gereedschap om een boom veilig om te kappen. Zij zijn extra alert wanneer een boom vlakbij een woning staat. Een boom wordt stapsgewijs gekapt. Nadat de boom gekapt is, heb je nog de boomstronk en de wortels. Het is mogelijk om deze door de medewerkers van Egalisee Bestratingen te laten weghalen. Als de grond niet vrij is wordt er een stobbenfrees gebruikt. Wanneer er geen kabels onder de grond liggen wordt er gebruik gemaakt van een graafmachine.

Boom snoeien

Als een boom nog gezond is kunt u een boom laten snoeien. Om een boom gezond te houden is snoeien belangrijk. Ook is snoeien handig om een boom niet te groot te laten worden. Wanneer het stormt kan een grote boom door brekende takken schade teweegbrengen. Heeft uw boom een snoeibeurt nodig? Neem vandaag nog contact op met Egalisee Bestratingen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/