Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Secrid wallet of pasjeshouder?

Secrid Wallet – elegant design gecombineerd met grote voordelen

 

Al eeuwenlang gebruiken mensen een grote verscheidenheid aan betaalmiddelen. Tegenwoordig gaat de trend snel richting high-tech kaarten. Dit technologische tijdperk vraagt ​​om een ​​innovatieve secrid portemonnee – en de Secrid-ontwikkelaars bieden deze aan. De verschillende portemonnees zijn klein, smal en passen in elke jaszak, hoe klein ook. Ze bevatten ook een pasjeshouder van aluminium – zodat niet alleen uw geld maar ook uw privacy wordt beschermd.

Uw kaarten zijn beschermd tegen krassen en breuk – en ook tegen “draadloos hacken”. Veel kaarten, zoals nieuwe creditcards, keycards en bedrijfstoegangskaarten, maar ook de Nederlandse kaarten voor het plaatselijk openbaar vervoer, bevatten zogenaamde RFID-technologie. Met deze technologie kan geldloos verkeer contactloos worden afgehandeld, maar het kan worden gecontroleerd en uitgelezen met mobiele telefoons met de juiste software. De Secrid wallets met de aluminium cardprotector beschermen hiertegen. U kunt er te allen tijde zeker van zijn dat u absoluut beschermd bent tegen lezen.

Welk Secrid Wallet Type ben jij?

De behoeften aan veilige kaartopslag zijn natuurlijk anders – ook de Secrid-modelserie. De Secrid portemonnee is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en in verschillende leersoorten. De afmetingen van de Secrid-portemonnee passen zich ook aan de meest uiteenlopende eisen aan. De mini portemonnees nemen weinig ruimte in beslag en zijn verkrijgbaar in een kleurrijke variant. De Slimwallet is bijzonder slank: een diepte van slechts 16 millimeter is voldoende voor maximaal zes pasjes en bij deze modelreeks is bewust geen vergrendelknop weggelaten. De kaartliefhebber zal eerder de twin wallet gebruiken: deze accepteert al zijn twaalf kaarten in twee parallelle kaartbeschermers en heeft daarvoor slechts een diepte van 25 millimeter nodig. 

Ook puristen komen aan hun trekken met de Secrid Wallet. Secrid heeft een speciale versie voor je ontworpen: de pure, eenvoudige aluminium behuizing voor maximaal 6 van je creditcards! Bekroond met de internationaal gerenommeerde Aluminium Award, is de Cardprotector verkrijgbaar in vele trendy kleuren en altijd perfect leesbaar. Kortom: de stijlvolle kern van het merk Secrid, dat aansluit bij de moderne mens met smaak, gevoel voor veiligheid en op zoek is naar een innovatieve manier om de belangrijke bezittingen tijdens reizen goed te beschermen.https://www.penworld.nl

Gerelateerde artikelen

Diverse soorten kauwgom

Tegemoetkoming scholieren

Www.online-bouwmaterialen.nl: de oplossing voor elke klus!