Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Portacool

Een Portacool is een luchtkoeler die van het merk Portacool is. Portacool is dus een merk voor een apparaat dat ze verkopen. Een andere bewoording hiervoor kan ook een luchtkoeler zijn. Een Portacool luchtkoeler is in meerdere varianten te verkrijgen. De hoeveelheid vierkante meters ruimte die de koeler moet koelen zijn van belang om hier een keuze uit te maken. Er zijn namelijk meerdere van Portacool die minder aan kunnen en een Portacool die wat grotere ruimtes kunnen koelen. Een Portacool is een verdampingskoeler. Dit wil zeggen dat die vanuit zichzelf de warmte uit de lucht opneemt en onttrekt aan de lucht. Dit doet een Portacool via een waterverdamping. De gekoelde lucht blaast de Portacool dan weer uit. Naast het koelen haalt het apparaat ook alle kleine stofdeeltjes uit de lucht. Zo heb je een schonere en minder vervuilde lucht die fris is en fijn voelt. Een luchtkoeler heeft zo zijn voordelen naast het koelen van uw ruimte en het verversen van de bestaande lucht. Een luchtkoeler heeft namelijk lage kosten, ze zijn milieuvriendelijk en hebben geen installatiekosten. Tevens zijn ze makkelijk te verplaatsen. Ze zijn dus ideaal voor grote stoffige werkruimtes en zijn gemakkelijk te gebruiken. Ook hoef je er bijna geen onderhoud aan te verrichten.

DuraVert Portacool

Een DuraVert Portacool is een bedrijf die luchtkoelers verkoopt. Veel mensen weten niet het verschil tussen een luchtkoeler en een airco en komen dit vragen bij dit soort bedrijven als Duravert. Daarom leggen we het verschil hier even uit. Een airco is een afkorting voor het woord airconditioning. Het apparaat is zo ingesteld dat die de ruimte koeler maakt, zodat de temperatuur die u heeft ingeschakeld handhaaft. Een luchtkoeler is een apparaat dat niet op temperatuur gaat en juist de warmte die er is uit de lucht haalt. Door de warmte te verlagen ontstaat er vaak een droge lucht bij een airco, maar bij een luchtkoeler is dat niet het geval.

https://duravert-portacool.com/