Artikel Depot
Image default
Winkelen

Dit familiebedrijf verkoopt mooie tegels in regio ’s-Hertogenbosch en Oss

Toon den Otter is een tegelhandel in Empel. Deze tegelzaak is nog een ouderwets familiebedrijf waar klantenservice en goede nazorg enorm hoog in het vaandel staan. Als u tegels koopt bij deze winkel in regio ’s-Hertogenbosch en Oss dan geniet u van fijne service, die tegenwoordig bij vele (grotere) zaken ontbreekt. Dit bedrijf beschikt tevens over webshops voor sanitair en kranen, waardoor u vele producten bij deze handel koopt. Bekijk online op uw gemak een aantal producten en breng vervolgens een bezoek aan de fysieke winkel, zodat u de tegels in het echt kunt bewonderen. Er zijn tegels voor allerlei stijlen aanwezig, dus u vindt zeker de tegels die u mooi vindt.

Gaat u voor houtlook of betonlook tegels?

Als u de collectie bekijkt, ziet u dat u in de omgeving van Oss en ’s-Hertogenbosch tegels in diverse stijlen kunt kopen. Zo verkoopt Toon den Otters tegels met een betonlook of een houtlook. Ook zijn er andere stijlen, die u bekijkt in de winkel. Schaf naast tegels ook lijmen en voegsels aan, zodat u de tegels juist aanbrengt op uw vloeren of wanden. Onderhoudsproducten zijn tevens beschikbaar als u deze winkel bezoekt. Met die producten zorgt u ervoor dat de tegels er mooi uit blijven zien in de loop der jaren.

Bezoek de winkel en koop de tegels die u het mooist vindt

Welke tegels nabij Oss en ’s-Hertogenbosch schaft u aan? Laat uw wensen weten aan de medewerkers van Toon den Otter in Empel, zodat zij met u mee op zoek kunnen gaan naar de meest geschikte winkels. Schroom niet om contact op te nemen met deze tegelhandel als u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen heeft over de producten. Van maandag tot en met zaterdag staat iemand u met veel genoegen te woord, binnen de openingstijden van deze winkel.