Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Tip om geld te besparen

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Als het financieel even tegenzit, is het fijn dat je minder kosten hebt dan normaal. Geld besparen is dan dus superhandig en verstandig. Zit het bij jou ook even tegen en wil je wel geld besparen? Of wil je gewoon meer geld overhouden en daarom geld besparen?

Wat jouw reden ook is, hier zie je wat je kunt doen om geld te besparen. Misschien ga je wel gebruik maken van Netflix opzeggen via 123opzeggen.

Netflix opzeggen via 123opzeggen

Om geld te besparen moet je eerst weten wat je uitgeeft. Daar kom je snel achter, door bijvoorbeeld eerst alle abonnementen op papier te zetten. Waar heb je een abonnement lopen? Dit kun je prima zien als jij jouw jaarlijkse uitgaven checkt, op jouw al dan niet digitale bankafschriften.

Vervolgens kun je kijken wat je echt nodig hebt. Wees ook niet te verwend. Een Netflix abonnement is bijvoorbeeld nu eenmaal niet iets wat je kunt zien als noodzakelijk. Je kunt eenvoudig jouw abonnement zelf opzeggen.

Dat kun je bijvoorbeeld simpel doen door jouw telefoon in de browsers de webpagina van Netflix te openen. Vervolgens druk je op de drie streepjes, dat noemen ze ook wel het hamburger-menu, en dan kies je voor ‘account’. Scrol vervolgens naar beneden en dan klik je op ‘lidmaatschap opzeggen’. Vervolgens moet je alleen nog drukken op ‘opzegging voltooien’ en jij hebt jouw abonnement opgezegd.

Je kunt ook jouw Netflix opzeggen via 123opzeggen, maar dat is niet gratis.  Er zijn natuurlijk meer oplossingen dan Netflix opzeggen via 123opzeggen.

Je kunt overal ook gratis opzegformulieren vinden voor diverse abonnementen. Ook als je even op een website kijkt van een leverancier dan kun je vaak wel vinden hoe je moet opzeggen.

Goedkopere abonnementen

Wat ook een manier is om geld te besparen, is om te bekijken of een lopend abonnement niet goedkoper kan. Vaak als je bijvoorbeeld bij energieleveranciers of tv-abonnementen aangeeft dat het je te duur wordt en jij wilt overstappen, dat je een korting wordt aangeboden. Verder is het ook slim om vooraf naar andere aanbieders te gaan kijken. Soms is overstappen de beste oplossing.

https://www.review-pagina.nl/