Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

Een eetschema samenstellen voor jezelf

Je wilt een eetschema samenstellen, omdat je bijvoorbeeld wil aankomen of afvallen. Dit is heel slim, want op deze manier heb je altijd een houvast. Je kunt zo altijd kijken wat je moet eten en je kunt daardoor makkelijker je dag plannen. Zie je al dat je morgen weg moet, maar dat er iets op je schema staat wat dan moeilijk is te maken? Dan kun je gewoon een dagje omwisselen. Je kijkt dan wat er uit je eetschema wel handig is op die dag en wisselt dan gewoon de dagen om. Zo weet je altijd zeker dat je niks eet wat je niet wilt én je werkt ook nog eens aan je doel. Dat is een win-win situatie.

Samenstellen

Een eetschema samenstellen is tegenwoordig helemaal niet meer moeilijk. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar de kans is groot dat je niet goed weet hoe. Als dit het geval is kun je online je eetschema samenstellen. Je eetschema is altijd op basis van jouw doel en de dingen die jij graag eet. Je kunt namelijk bij het eetschema samenstellen als eerste stap je persoonlijke voorkeuren aangeven. Op deze manier weet je zeker dat er niks in je schema zit wat je niet zo graag eet. Als tweede stap kun je vervolgens betalen. Een eetschema samenstellen kost eenmalig €14,95. Je kunt veilig betalen via iDeal of Bancontact. Vervolgens zit je eetschema binnen 30 minuten in je mail. Het eetschema is 100% op maat en komt in een PDF. De PDF kun je vervolgens dus makkelijk uitprinten en ophangen.

Schema

Wanneer je je eetschema online maakt, zitten in je eetschema in de basis natuurlijk gezonde maaltijden, maar het goede nieuws is dat er in je eetschema ook cheatmeals zitten. Het is namelijk niet zo dat jij dingen echt niet meer mag hebben. Het is belangrijk dat je af en toe nog eens wat lekkers kunt eten, daarom zit er een keer per week een cheatmeal in. Dit kan een pizza zijn, maar ook frietjes of een hamburger. Daarnaast zitten er boodschappenlijstjes in je eetschema, zodat je zelf niet hoeft te kijken wat je nodig hebt.

https://eetschema.net/samenstellen/