Artikel Depot
Image default
Winkelen

Een duurzaam surfshirt online bestellen: je hoeft niet verder te kijken

Waarschijnlijk is iedereen het er wel over eens dat duurzaamheid iets is waar we allemaal aandacht aan moeten besteden. En dat wil je ook doen bij de kleding die je aanschaft. Als je een duurzaam surfshirt online wilt bestellen, dan wil je zeker weten dat het katoen biologisch is en dat het kledingstuk door mensen is gemaakt die in goede omstandigheden kunnen werken. Dat is regelmatig nog wel eens de vraag. Bij SWAKiKO hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want deze winkel verkoopt alleen maatschappelijk verantwoorde en duurzame kleding voor haar surfliefhebbende klanten. En omdat ze deze dan ook CO2-neutraal afleveren, is een volledig milieuvriendelijke werkwijze gegarandeerd.

Maatschappelijk verantwoord en biologisch

De surfshirts van deze winkel hebben twee keurmerken, namelijk GOTS en Fairwear. Het eerste keurmerk fungeert als bewijs dat het katoen 100% biologisch is. Je weet dus dat het eerlijk geteeld is zonder dat de aarde daar schade aan ondervindt. Het tweede keurmerk geeft je bewijs van het feit dat de shirts geproduceerd worden onder goede omstandigheden. De werkers krijgen onder andere eerlijk betaald, werken normale uren en in een omgeving die gezond is. Door een duurzaam surfshirt online te bestellen bij deze webwinkel, help je mee de omstandigheden van arbeiders over de hele wereld te verbeteren.

Bestel shirts van hoge kwaliteit

Natuurlijk wil je dan ook een duurzaam surfshirt online bestellen dat kwalitatief is en lang meegaat. Je weet al dat het materiaal van goede kwaliteit is, maar hoe zit dat met de print? Bij SWAKiKO gebruiken ze een nieuwe techniek voor het aanbrengen van de afbeeldingen op het shirt. De inkt wordt diep de vezels van het katoen in gebracht, waar het vervolgens aanhecht. Dat betekent dat deze bijzonder scherp is en ook na een groot aantal keren wassen niet verdwijnt of vervaagt. Wil je een duurzaam surfshirt online bestellen, dan is dit de winkel voor jou.

https://www.swakiko.com/nl/