Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Tafelaankleding

Tafelaankleding

Het oog wil ook wat. Gasten van restaurants, hotels en cafés willen een maximale sfeerbeleving. Niet alleen datgene wat word uitgeserveerd bepaald hoe gasten hun verblijf ervaren. Een mooi gedekte tafel waar een ontbijt, lunch of diner wordt geserveerd, zorgt voor ervoor dat het allemaal nog beter smaakt. Afhankelijk van de doelgroep en voorkeuren voor sfeer, wordt de gewenste uitstraling bepaald voor uw hotel, restaurant of café. Kleur speelt hierbij een belangrijke rol in het creëren van sfeer. Luxueus wit, sjiek zwart of een trendy kleur geeft al direct een stemming aan de ruimte. 

 

Personal print

Beleving staat centraal. Om uw merk/naam nog meer onder de aandacht brengen bij uw gasten is er de optie personal print. Hiermee kunt u uw bedrijfslogo laten bedrukken op servies, bestekzakjes en placemats of uw logo laten borduren op uw deurmat, servetten en tafellopers. Het zorgt voor een unieke uitstraling van uw hotel, restaurant of café. Uw gast wordt vertrouwd met uw logo en u geeft een persoonlijk accentje aan uw uitstraling.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel non food is dit een greep uit het assortiment van tafelaankleding bij Facility Trade Group:

 

  • Servetten

  • Bestekzakjes

  • Placemats

  • Napperons

  • Tafellopers

  • Menages


FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type horeca. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

Gerelateerde artikelen

Waarom zou je een e-sigaret kopen?

Technologische ontwikkelingen Kassasysteem

Dit is waarom jij een transportband nodig hebt!