Artikel Depot
Image default
Onderwijs

Online training Engels voor bedrijven

Wanneer u Engels wilt leren, of uw taalkennis wilt verbeteren, dan kunt u op verschillende plekken terecht. Zo kunt u kiezen voor een zelfstudie, waarbij u voornamelijk zelf door de leerstof heen gaat en op verschillende momenten een toets heeft. Dit heeft echter niet voor iedereen het gewenste resultaat.

Bij The Square Mile pakken we het anders aan. U kunt bij ons ook terecht voor een online training Engels, maar dan een stuk persoonlijker. U krijgt een vaste trainer waar u regelmatig face-to-face contact mee heeft via web conferencing. De contactmomenten kunt u plannen op de momenten dat het u uitkomt, in overleg met uw trainer. Zo heeft u niet alleen een stok achter de deur, maar ook de nodige begeleiding om uw leerdoelen te bereiken.

The Square Mile taalinstituut

Bij The Square Mile kunt u terecht voor het leren van veel verschillende talen. We richten ons daarbij op diverse branches. Een cursus zakelijk Engels is wel degelijk iets anders dan een cursus technisch Engels. Daarbij is ook uw functie binnen het bedrijf van belang voor de kennis die u nodig heeft. Een standaard lespakket voldoet daarom niet voor iedereen. Wij stellen uw taaltraining dan ook op maat voor u samen. Hierbij houden we ook rekening met uw persoonlijke leerdoelen en startniveau.

Andere trainingsmogelijkheden

Online cursussen bij The Square Mile zijn gewild, maar we bieden ook andere manieren van trainen. Zo beschikken we over een aantal trainingslocaties in verschillende steden in Nederland. Is er geen trainingslocatie bij u in de buurt? Dan komen onze trainers graag de lessen bij u op de werkvloer geven. Dit doen we voor kleine groepen, maar ook individueel. U kunt hoe dan ook altijd rekenen op de juiste persoonlijke begeleiding. Op onze website vindt u meer informatie over onze taaltrainingen en de mogelijkheden.