Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Technologische ontwikkelingen Kassasysteem

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar de laatste decennia in rap tempo op. En deze techniek is onlosmakelijk verbonden met succesvol ondernemen. Dus bent u met uw bedrijf aan het vernieuwen? En bent u toe aan een nieuw kassasysteem? Door middel van kassa-automatisering maken wij gebruik van standaard software die wij op maat en wens van u tot in de puntjes opleveren, u zult hier nooit alleen in staan. Vendit heeft speciale modules ontwikkelt om een goede wenseninventarisatie te kunnen filteren om verassingen achteraf te voorkomen, u wilt toch ook duidelijkheid? 

Vendit Kassasysteem 

Bent u op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u met het Vendit Kassasysteem aan het juiste adres.

Of u nu een klein of groot winkelbedrijf hebt, een filiaalbedrijf, groothandel of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming hebben wij een geschikt afrekensysteem. Vendit biedt u gebruiksvriendelijke en complete automatiserings- en e-commerce oplossingen. Een totaalpakket. Met koppelingen met uw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages. Én toepassingen specifiek voor uw branche. Volledige winkelautomatisering offline én online.

Contact

Het Vendit kassasysteem voldoet aan al deze eisen en veel meer! Wilt u meer informatie over een kassa software oplossing speciaal voor uw branche? Neem dan contact op met de experts van Vendit of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

https://www.vendit.nl/