Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Het kiezen van e-liquids voor je e-sigaret

Als je nieuw bent in de wereld van e-sigaretten is de kans aanwezig dat je nog niet zo goed op de hoogte bent van de mogelijkheden met e-liquids. De e-liquids zijn de vloeistoffen die smaak en geur geven aan je e-sigaret. En er is een uitgebreid aanbod aan allerlei verschillende smaken waarin je de e-liquid kunt bestellen. Nog wel althans, in juli 2022 gaat daar namelijk wat in veranderen, over dat en meer over de e-liquid lees je in deze blog. 

Wat zit er eigenlijk in een e-liquid?

De e-liquid geeft dus smaak aan je e-sigaret, maar dat is niet alles. Omdat de vloeistof het enige is dat verdampt en dus geïnhaleerd wordt, bevat het ook andere bestanddelen. Zoals PG en VG, de stoffen die bepalen hoe je het inhaleren ervaart. De verhouding tussen deze twee stofjes bepaalt onder andere de scherpte en de smaaksensatie van je e-liquid. Aan de e-liquid kan bovendien nicotine worden toegevoegd. Dit hoeft echter niet en als je ervoor kiest kun je ook zelf het nicotinepercentage bepalen. 

Waar kun je uit kiezen?

Zoals gezegd gaat er wat veranderen in het smaakaanbod voor e-liquids. Er komt in juli 2022 namelijk een verbod op smaakjes voor de e-sigaret, alleen de tabakssmaak zal blijven. Dit betekent dat vanaf dat moment frisse smaakjes als Mango Chill, Strawberry Queen en Glazed Berry Biscuit niet meer beschikbaar zijn. Dit zou een te aanzuigende werking op met name jongeren hebben en een eerste stap zijn richting het roken van sigaretten. Vapen in de horeca was al verboden, dus daar kun je niet meer terecht met een e-sigaret.

Waar koop je e-liquids?

Tot het verbod ingaat heb je dus nog een uitgebreide keuze in verschillende smaken. Die kun je eenvoudig en veilig bestellen via betrouwbare webshops als Eliquidmania. Neem rustig eens een kijkje tussen de e-liquids van Eliquidmania en bestel de smaak of smaken naar jouw keuze. Je kunt er ook terecht om aroma’s te bestellen om je eigen e-liquid mee samen te stellen. Op de website vind je daarnaast uitgebreide informatie over e-liquids en e-sigaretten in het algemeen. 

 

https://www.eliquidmania.nl/