Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Basic chic is de raamdecoratie trend van 2021!

Is je raamdecoratie toe aan een opfrisbeurt? Nu je toch bezig bent, kan je het net zo goed in stijl doen. Wij geven je alvast de vier beste raamdecoratie trends van 2021 mee.

Lichtdoorlatende gordijnen

Lichtdoorlatende gordijnen zijn een hot item in 2021. Het gevoel van privacy bewaren en toch geen volledig verduisterende ruimte creëren? Door de gordijnen te combineren met houten lamellen kan je nog meer met de natuurlijke lichtinval spelen. Ideaal wanneer je een leefruimte aan de straatkant hebt. 

Lange gordijnen

Je gordijnen lang laten, zorgt voor een nonchalante en stijlvolle look. Omzoomen mag, maar is absoluut geen vereiste. De boodschap luidt hier: imperfect is helemaal perfect. De stoere look van de gordijnen die nonchalant neervallen, zorgt voor een ongedwongen sfeer. 

Sobere kleuren

Sobere, ingetogen kleuren zijn helemaal hot. Onder het motto ‘basic chic’ wordt er gekozen voor natuurlijke kleuren die een tijdloos en comfortabel interieur creëren. Door bewust gebruik te maken van sobere kleuren heb je bovendien de mogelijkheid om elders in het interieur met kleuraccenten te werken. Bijkomend voordeel is dat sobere kleuren tijdloos zijn waardoor je gordijnen minder snel aan vervanging toe zijn. 

Velours

Ook gordijnen met de nodige aaibaarheidsfactor zijn helemaal in. Denk hierbij aan een combinatie met donkere, warme kleuren die het geheel een klassieke en luxueuze uitstraling meegeven. In tegenstelling tot de lichtdoorlatende gordijnen werken Velours gordijnen extreem verduisterend. Vroeg in de avond de gordijnen dicht, zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer. Je bespaart bovendien heel wat verwarmingskosten uit. 

Als we de trends mogen geloven is gezelligheid en comfort een absolute must. Samen met een luxueuze en tijdloze uitstraling vormen deze trends de basis voor je interieur in 2021. Zelf toe aan nieuwe raamdecoratie? Raamdecoratiedeal biedt alvast een ruime keuze aan raamdecoratie. 

 

https://raamdecoratiedeal.com/