Artikel Depot
Image default
Bedrijven

De Rollz motion, dit moet je weten

Rollz verkoopt verschillende soorten rollators, die passen bij verschillende levensstijlen. Samen met bewegingsdeskundigen hebben zij verschillende hoogwaardige ontwerpen gemaakt die de lichamelijke gesteldheid bevorderen. Als je twijfelt tussen een rollator en een rolstoel, moet je de details van de Rollz Motion weten, lees verder!

De Rollz Motion

De Rollz Motion is een rolstoel en rollator in één. Zo hoef je niet twee producten aan te schaffen en je hoeft niet meer te twijfelen welke van de twee je meeneemt als je op pad gaat. De Rollz Motion zal je aanmoedigen actiever te zijn en zo lang mogelijk te lopen omdat je hem, wanneer je niet meer kan, gemakkelijk kan ombouwen tot een rolstoel.  

De voordelen van de Rollz Motion

De Rollz motion is niet alleen makkelijk om te bouwen maar ook makkelijk in te klappen wanneer je hem wilt vervoeren in de auto of het openbaar vervoer. Daarnaast geeft de Rollz motion maximale steun zodat je rechtop en stabiel kan wandelen. Daarnaast is de Rollz Motion zeer licht en daardoor makkelijk bestuurbaar. De Rollz Motion heeft ook een drempelhulp, zodat je makkelijk stoepranden op kan. Je kan je voet op de drempelhulp zetten, de handgrepen omhoog trekken en zo kantel je de voorwielen. Zo ga je makkelijk drempeltjes over. Zo hoef je drempels niet meer als obstakels te zien en kan je makkelijk door de stad of door de natuur wandelen. 

Kom overal waar je wil met de Rollz Motion

De Rollz Motion is ideaal om mee op reis te nemen, een stedentrip te maken of een dagje uit te gaan naar bijvoorbeeld een museum. Vooral omdat je tijdens een vakantie of een dagje weg vaak lange afstanden moet lopen en veel wilt bezoeken is de Rollz Motion ideaal. Je loopt zo lang als je kunt, en als het te veel wordt, bouw je de rollator om tot een rolstoel en laat je je duwen. Als je weer bent uitgerust loop je weer een stukje. Dit is niet alleen fijn voor jezelf en je mobiliteit, maar ook voor degene met wie je op pad bent omdat diegene je niet de hele tijd hoeft te duwen.