Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Achterkant iPhone XR vervangen

De iPhone XR is een van de nieuwste modellen van het populaire merk Apple wat in 2018 op de markt is verschenen. De iPhone XR heeft een 6.1-inch Liquid Retina HD display wat garant staat voor levensechte kleurweergave en haarscherpe beelden. Toch is deze telefoon het budget model uit de serie, wat overigens niet betekent dat het een goedkope smartphone is. Het model is onder andere goedkoper omdat de achterkant niet van glas is, maar van aluminium. Ook heeft dit model geen OLED scherm maar een Liquid Retina LCD display. De goedkopere onderdelen maken niet alleen uit voor de nieuwprijs, maar scheelt ook in de kosten als iets aan je iPhone XR stuk gaat wat gerepareerd moet worden.

De Achterkant iPhone XR vervangen is bijvoorbeeld zo’n reparatie die relatief betaalbaar kan worden uitgevoerd.

 

Waarom de achterkant iPhone XR vervangen?

De achterkant van je iPhone XR is gemaakt van aluminium, Als je telefoon op de grond valt is aluminium vaak flexibel genoeg om alleen een beetje te verbuigen door de impact. Maar alhoewel je iPhone er dan ogenschijnlijk nog prima uitziet, kan er inwendig wel iets kapot zijn gegaan. In de achterkant van de iPhone XR zijn namelijk een aantal belangrijke onderdelen verwerkt die essentieel zijn voor de werking van het toestel. De knoppen voor volume en de aan- en uitknop zitten bijvoorbeeld in de achterkant verwerkt, evenals de gps- en wifi antenne. Deze onderdelen kunnen beschadigd raken door vallen waardoor ze het niet meer doen. Ook kan de bedrading van de knoppen of de antennes losschieten. Als je merkt dat deze onderdelen van je telefoon niet meer optimaal functioneren nadat hij op de grond is gevallen, kan het aan te raden zijn de achterkant van de iPhone XR te vervangen.

 

Snel en betaalbaar de achterkant iPhone XR vervangen

Zelfs de aluminium beschermkap van je iPhone XR of de onderdelen die erin zijn verwerkt kunnen beschadigt raken doordat het apparaat valt, waardoor je iPhone het niet meer optimaal doet. Nu kun je Applecare+ afsluiten, een verzekering van tegen dit soort schades, maar veel mensen besluiten dat niet te doen als ze een iPhone kopen vanwege de extra kosten. Als de achterkant van je iPhone XR kapot is en je hebt geen Applecare+, moet je op zoek naar een andere betaalbare oplossing. Het GSM Reparatie Centrum kan de achterkant van je iPhone XR en alle onderdelen die erin zijn verwerkt repareren of vervangen. Je kunt je iPhone langsbrengen bij een van hun vestigingen of naar ze opsturen voor het vervangen van je iPhone XR achterkant.